Solcellekamera

I lager
SKU
SC-W
Fri leverans
S6evo
S7pro
Stand-alone
219900 SEK

Solcellskameran drivs direkt av solens strålar.
Du slipper kablar, laddning och batteribyten.

Slår själv på ljuset

När det är mörkt ute och rörelse registreras framför kameran, slås kamerans kraftfulla, inbyggda spotlights på automatiskt. Det garanterar skarpa och klara videoinspelningar även på natten.

Sample
Sample

Gjord för utomhusbruk

Solcellskameran är byggd för att användas utomhus. Den är konstruerad enligt IP66-standard och kan därför stå emot såväl damm och smuts som kraftigt regn och snö.

Inga sladdar, ingen laddning

Med solcellskameran tillhör både sladdar och laddning det förflutna. När du har satt upp kameran på en solig plats klarar den laddningen helt själv, utan att du behöver göra något alls.

Första gången du laddar kameran, eller om du har haft den undanstoppad under en period, kan du naturligtvis också ladda den manuellt via USB-C.

Sample
Sample

Enkel och snabb installation

Eftersom kameran drivs av solceller och därför inte behöver någon form av kablage är den otroligt enkel att installera. Skruva helt enkelt upp det medföljande justerbara fästet på önskad plats, och skruva fast kameran på det. Kom ihåg att välja en solig plats för bästa laddning av kameran.

Få besked när det verkligen är relevant

Kameran bearbetar intelligent vad den ser och ger dig besked när det verkligen är relevant. Enhetens bearbetning minskar drastiskt antalet aviseringar som skickas i onödan på grund av träd som rör sig i vinden, skuggor eller annat. Därför får du bara besked när det verkligen finns något att se.

Sample
Sample

Anpassar sig efter ditt hem

Låt kameran övervaka din uppfart, trädgård eller vilket område som helst kring ditt hus. Så länge solens strålar kan nå kameran behöver du inte tänka på laddning. Det ordnar solen åt dig.

Tala genom kameran

Har du precis fått en avisering om ett paketbud på din uppfart? Men ett enkelt tryck kan du tala genom kameran direkt från din telefon och säga till budet var paketet ska läggas.

Sample
Sample

Spara dina inspelningar

Sätt i ett microSD™-minneskort (säljs separat) i kameran för automatisk lagring av kamerans inspelningar. Inspelningarna som sparas kan lätt nås direkt från din telefon och kan därmed delas med polis och försäkringsbolag om det skulle behövas.

Critical Alerts på iOS®

Kameran kommer att informera dig om eventuella händelser i realtid via aviseringar till din telefon, och har du en iPhone® kan du ta emot så kallade kritiska larm, vilket betyder att du blir larmad även om din telefon är satt på ljudlöst.

Sample
Sample

Fungerar både på egen hand
och tillsammans med ditt larmsystem

Använd endast kameran, eller integrera den med ditt S7pro™ larmsystem så att den automatiskt slås på när du larmar och lämnar ditt hem och stängs av när du kommer hem igen.

Onlinebackup

Kameran kan automatiskt ta onlinebackup av sina inspelningar. På så sätt är inspelningarna säkra ifall kameran skulle bli stulen eller förstörd, och du kommer fortfarande att kunna komma åt, dela och se inspelningarna direkt från din telefon.

Vår videomolntjänst registreras enkelt direkt i appen och kostar en liten månadsavgift. Tjänsten kan provas gratis i 14 dagar och kan avbrytas när som helst.

Sample

I paketet

Du får följande i paketet:

1 x Solcellskamera
1 x Justerbart monteringsbeslag
1 x Bruksanvisning
1 x Monteringssats
1 x Quick Guide

Tekniska data

Strömförsörjning

5200 mAh uppladdningsbart batteri
5V 2A USB Type-C

Solcell

Inbyggd solcellspanel 1,3 W max.

Anslutning

Wi-Fi 2,4 GHz 802.11b/g/n

Upplösning

1 080 P (1 920 x 1 080 pixlar)

Video bithastighet

64Kbps - 8Mbps

Video bildhastighet

15fps@ 1080P

Brännvidd

2,8 mm

Max. bländare

f2,2

Synfält

135°

Lins

2,8 mm

Videokomprimering

H.265 

Lagring

microSD™ 32–128 GB
(ingår inte)

Spotlight

Ja. Tänds automatiskt vid rörelse när det är mörkt.

Rörelsedetektering

Ja

Arbetsmiljö

Temperatur: -10 °C~+55 °C
IP-kod: IP65

Mått

L: 141 mm
B: 107 mm

Krav på smartphone

iOS 9.0 eller senare, Android 5.0 eller senare

Produkt ID

SKU: SC-W
EAN: 5711826200240
TUN / DB: 2325751
SEG: -