S7pro™ Villapakken Alarmsystem

I lager
SKU
S7KIT-HOU

S6evo™ alarmsystem til større boliger, villaer og parcelhuse.

Fri leverans
S7pro
379900 SEK

Med det här Villapaketet kommer du smidigt igång med larmsäkring av allt du håller kärt.

Mobilbackup

S7pro-larmsystemet ansluts till internet, antingen via trådlöst Wi-Fi eller via nätverkskabel. Genom att dessutom sätta i ett SIM-kort i larmet, öppnar du upp för möjligheten att skicka sms-meddelanden till personer som inte har appen installerad på sin telefon, till exempel grannar, samtidigt som du har en backuplösning om internet skulle ligga nere. På så sätt fortsätter systemet automatiskt att fungera via SIM-kortet.

Sample
Sample

Sensor Live-status

Med S7pro introducerar vi livestatus på dina mest använda sensorer, såsom öppningskontakter och rörelsesensorer. Du blir nu varnad om du aktiverar larmet och en dörr eller ett fönster står öppet, och du kan när som helst se i appen vilka dörrar och fönster som är öppna, vilka som är stängda samt sensorns batteristatus.

QR Connect

Med QR Connect är det enklare än någonsin att koppla nya sensorer och tillbehör till ditt system. Allt du behöver göra är att skanna produkten med appen på din telefon. Att ställa in en ny enhet tar bara ett par ögonblick.

Sample
Sample

Ljusstyrning

Med S7pro kan du enkelt styra din belysning hemma, och du kan dessutom få lamporna att tändas eller släckas beroende på om larmet är aktiverat eller inte. Med S7pro SmartPlug kan du enkelt integrera dina befintliga lampor bara genom att sätta SmartPlug mellan eluttaget och lampan.

Husdjursvänligt

S7pros rörelsesensorer är utformade för att kunna ignorera husdjur på upp till cirka 25 kg men kommer naturligtvis fortfarande att reagera på människor. Har du en större hund, rekommenderar vi dig att i stället säkra bostaden med öppningskontakter och vibrationskontakter.

Sample
Sample

Videoövervakning

S7pro erbjuder djup integration med våra batteri- och solcellskameror. Få enkelt tillgång till dina övervakningskameror direkt från appens startsida, och har du fler än en kamera kan du även samla upp till fyra på en och samma skärm för total överblick.

Genom appen kan du enkelt styra dina kameror, anpassa inställningar och titta igenom dina inspelningar.

Inget abonnemang

Precis som våra övriga system är S7pro ett abonnemangsfritt larmsystem. Du krävs inte på några månatliga betalningar eller avgifter.

Sample
Sample

Obegränsat antal användare

Du kan lägga till precis så många användare som du vill till ditt S7pro-system. Om du har satt i ett SIM-kort kan du dessutom välja om en användare ska ta emot meddelanden i form av push-meddelanden eller sms-meddelanden, eller både och.

App-styrning

S7pro installeras och styrs enkelt genom vår kostnadsfria app för både iOS® och Android™. Du har därför ditt larmsystem med dig i fickan och kan kontrollera såväl larm som videoövervakning och ljusstyrning oavsett var du befinner dig.

Sample
Sample

Care Mode

S7pro introducerar vår omsorgsfunktion för äldre och svaga. Med Care Mode kan du ställa in dina sensorer för att övervaka om det är aktivitet hos den äldre eller sjuka. Om sensorerna inte har registrerat aktivitet under en given period, blir du varnad så att du snabbt och effektivt kan undersöka om något är på tok.

Ditt eget nätverk för grannsamverkan

Precis som våra övriga larmsystem ger S7pro dig möjlighet att bygga ett helt eget nätverk för grannsamverkan. Ställ in så många användare du vill, och tilldela dem en passande rättighetsnivå. Om du sätter i ett SIM-kort i larmet, kan du även lägga till grannar och bekanta som inte ska ha åtkomst till systemet utan bara få besked om larmet går.

Sample

Automatiska uppdateringar

S7pro uppdateras automatiskt med nya funktioner och säkerhetsuppdateringar. Uppdateringarna skickas automatiskt till ditt system utan att du själv behöver göra något.

I paketet

Du får följande i paketet:

1 x SmartBox

1 x SmartPad

2 x Nyckelbricka

2 x Fjärrkontroll

2 x Öppningskontakt

2 x Rörelsesensor – djurimmun < 25 kg

1 x Strömförsörjning till SmartBox

1 x Laddare till SmartPad

1 x 1-meter Ethernet-kabel

1 x Bruksanvisning

3 x Dubbelsidig preventiv larmdekal

1 x Skruvar och pluggar

Tekniska data

Språk

Svenska, danska och engelska

Användare

Obegränsat antal

Meddelanden

System-, status- och larmmeddelanden

Ström och batteri

5V 2A strömförsörjning

och 6 timmars batteribackup

Anslutningar

Wi-Fi, LAN och 4G

Tillbehörsanslutning

Trådlöst RF 433,92 MHz

(150 m utomhus/40 m inomhus)

Tillbehör

Obegränsat antal

Siren

Inbyggd 85 dB (kan göras ljudlös)

Arbetsmiljö

Temperatur: -20 °C~+60 °C

Fuktighet (upp till): 95 % relativ

(icke-kondenserande)

Applikationer

iOS® och Android™

Produkt-ID

SKU: S6KIT-STA

EAN: 5711826600019

TUN/DB: 1922235

SEG: 6309811