Ny webbplats | SikkertHjem™ Scandinavia

Ny webbplats

Om det här inte är första gången du besöker vår webbplats märker du säkert att det har hänt en hel del sedan sist.

 

Ny design

Vår webbplats har fått en ordentlig översyn och ny design från grunden. Resultatet är en mer visuellt tilltalande webbplats, men framför allt har den blivit mycket mer intuitiv och enkel att navigera på.

 

Mitt SikkertHjem™

Tillsammans med den nya webbplatsen har vi också skapat en rad nya verktyg för dig som kund. Verktyg som låter dig hjälpa dig själv snabbt och effektivt också när vår kundservice har stängt.

 

Hantera enkelt ditt SMS-kort

Nu kan du själv enkelt hantera ditt eller dina SikkertHjem™ SMS-kort. Aktivera nya kort, se vilka kort som är aktiva och vilka som har gått ut, se hur lång giltighetstid det är kvar på ett kort och mycket mer.
Det mest spännande är dock att du nu har möjlighet att aktivera automatisk förlängning av ditt SMS-kort och därmed slippa den årliga manuella förlängningsprocessen.

Logga in för att anmäla automatisk förlängning av ditt SMS-kort

 

Gratis förlängning av din garanti

Du har nu också möjlighet att förlänga garantin på dina SikkertHjem™-produkter med ett helt år – utan kostnad.
Allt du behöver göra är att registrera dina produkter på Mitt SikkertHjem™, så förlänger vi produktgarantin till hela 3 år.

 

Få det som du vill

På Mitt SikkertHjem™ kan du nu också enkelt se din beställningshistorik, status på beställningar samt ändra din leveransadress och anpassa dina prenumerationer på nyhetsbrev.
 


Vi hoppas att du gillar vår nya webbplats och tar gärna emot din feedback om du skulle ha några idéer om förbättringar eller ändringar eller om du upplever att något inte verkar vara som det ska.