Automatisk förlängning av ditt SMS-kort | SikkertHjem™ Scandinavia

Automatisk förlängning av ditt SMS-kort

Om du har ett aktivt SikkertHjem™ SMS-kort så kan du aktivera automatisk förlängning och slipper då förlänga kortet manuellt varje år. Vår guide tar dig genom alla steg.

 

Logga in på Mitt SikkertHjem™. Har du inget konto än? Skapa ett nu eller logga in med Google eller Apple.

Viktigt! Se till att du loggar in med den e-postadress som är kopplad till ditt SMS-kort. Det är samma e-postadress som du får meddelanden till när kortet ska förlängas. Om du är osäker på e-postadressen kan du vända dig till vår kundservice på 36 96 95 00 för att få hjälp.

Klicka på SMS-kort.

Om du inte ser ditt SMS-kort i översikten ska du klicka på Länka befintligt SMS-kort. Fyll i ditt ICC och telefonnummer (båda uppgifterna står på simkortet och i bekräftelsemejlet som du mottog när du aktiverade kortet). Bekräfta genom att klicka på Spara.

Klicka på Aktivera automatisk förlängning för SMS-kortet.

Läs igenom villkoren och klicka på Registrera om du godkänner dem.

Välj det betalkort som du vill koppla den automatiska förlängningen till, om du har lagt till betalkort tidigare. Eller klicka på Lägg till för att lägga till ett nytt betalkort.

 

Grattis! Ditt SMS-kort förlängs nu automatiskt utan att du behöver göra något mer. Om du vill avbryta den automatiska förlängningen av SMS-kortet så görs det på samma ställe där du precis aktiverade den.