Batterikamera

I lager
Endast %1 kvar
SKU
BC-PARENT
Fri leverans
S6evo
S7pro
Stand-alone
Så lågt som 149900 SEK

Se vad som händer oavsett om du är på kontoret,
på besök hos svärföräldrarna
eller på andra sidan jordklotet.

100 % sladdlös

Med den nya trådlösa batterikameran slipper du tänka på någon som helst kabeldragning. Kameran är batteridriven och kan därför placeras precis var du vill.

Sample
Sample

Kan användas både inne och ute

Kameran är konstruerad för att användas i vårt tidvis hårda skandinaviska klimat. Den är byggd från grunden enligt IP65-standarden, vilket säkerställer att den tål både regn och blötsnö.

Lååååång batteritid

Även om det går snabbt och lätt att ladda batterikameran, vet vi att det finns mycket annat som du hellre ägnar din tid åt. Därför har vi gjort allt för att säkerställa att kameran har så lång batteritid som överhuvudtaget är möjligt. Det betyder att du bara behöver ladda kameran cirka 2 gånger om året¹.

 

¹ Batteritiden på upp till 6 månader baseras på upp till 5 dagliga aktiveringar. Batteritiden kan variera utifrån användningsmönster, installationsområde med mera.

Sample
Sample

Enkel och snabb installation

Eftersom kameran är batteridriven och därför inte behöver någon form av kablage är den otroligt enkel att installera.

Vill du ha kameran på en vägg, är det bara att skruva fast det magnetiska bollfästet på väggen och placera kameran på det. På en hylla eller ett bord är det ännu enklare. Där sätter du bara kameran direkt på bollfästet och ställer in riktningen.

Få besked när det verkligen är relevant

Kameran bearbetar intelligent vad den ser och ger dig besked när det verkligen är relevant. Enhetens bearbetning minskar drastiskt antalet aviseringar som skickas i onödan på grund av träd som rör sig i vinden, skuggor eller annat. Därför får du bara besked när det verkligen finns något att se.

Sample
Sample

Anpassar sig efter ditt hem

Låt kameran övervaka uppfarten, trädgården, vardagsrummet eller barnrummet. Kameran fungerar lika bra inomhus som utomhus, och det magnetiska bollfästet kan sättas på både på baksidan och på undersidan av kameran, vilket gör att du kan montera den precis var du vill. 

Tala genom kameran

Har du precis fått en avisering om ett paketbud på din uppfart? Men ett enkelt tryck kan du tala genom kameran direkt från din telefon och säga till budet var paketet ska läggas.

Sample
Sample

Spara dina inspelningar

Sätt i ett microSD™-minneskort (säljs separat) i kameran för automatisk lagring av kamerans inspelningar. Inspelningarna som sparas kan lätt nås direkt från din telefon och kan därmed delas med polis och försäkringsbolag om det skulle behövas.

Critical Alerts på iOS®

Kameran kommer att informera dig om eventuella händelser i realtid via aviseringar till din telefon, och har du en iPhone® kan du ta emot så kallade kritiska larm, vilket betyder att du blir larmad även om din telefon är satt på ljudlös.

Sample
Sample

Fungerar både på egen hand

och tillsammans med ditt larmsystem

Använd endast kameran, eller integrera den med ditt S7pro™ larmsystem så att den automatiskt slås på när du larmar och lämnar ditt hem och stängs av när du kommer hem igen.

Onlinebackup

Kameran kan automatiskt ta onlinebackup av sina inspelningar. På så sätt är inspelningarna säkra ifall kameran skulle bli stulen eller förstörd, och du kommer fortfarande att kunna komma åt, dela och se inspelningarna direkt från din telefon.

Vår videomolntjänst registreras enkelt direkt i appen och kostar en liten månadsavgift. Tjänsten kan provas gratis i 14 dagar och kan avbrytas när som helst.

Sample

I Paketet

Paketet innehåller

1 x Batterikamera
1 x USB-C laddningskabel
1 x Magnetisk kulfäste
1 x Monteringssats
1 x Quick Guide

Tekniska Data

Strömförsörjning

5200 mAh laddningsbart batteri
5V 2A USB Typ-C

Batteri-liv

Upp till 6 månader (<5 dagliga aktiveringar)

Anslutning

WiFi2.4 GHz 802.11b/g/n

Upplösning

Full HD (1920x1080 pixels)

Video bitrate

64Kbps - 8Mbps

Videobildhastighet

15fps@ 1080P

Brännvidd

2,8 mm

Max bländare

f2,2

Synfält

135°

Lins

2,8 mm

Videokomprimering

H.265 

Minne

microSD™ fra 32-128 GB
(ingår ej)

Night-vision

Infrarød <10 m

Rörelsedetektor

Ja

Arbetsmiljö

Temperatur: -10˚C ~ +55 ˚C
IP Code: IP65

Mått

Ø: 70 mm
H: 109 mm

Krav för smartphone

iOS 9.0 eller senare, Android 5.0 eller senare

Produkt ID

SKU: BC-W (Vit) / BC-B (Svart)
EAN: 5711826200066 / 5711826200059
TUN / DB: 2310515 / 2310517
SEG: -