-- Start of sikkerthjem Zendesk Widget script -->
Trustpilot
  • +70.000
   installerade larm
  •  
  • Fri 
   support
  • Skandinavisk 
  • Snabb
   leverans
  • Beställ före 15.00
  • Fri
   leverans
  • vid köp över 699,-

0

varor i korgen
Totalsumma 0,00 SEK

SmartPlug til S6evo™

Kontrollera lamporna eller radion via fjärrkontroll så att det verkar som att det är någon hemma även om du är ute. Tänd ljuset innan du låser och undvik att allt är mörkt när du kommer hem. S6evo™ SmartPlug kan slå på och stänga av nästan vilken elapparat som helst - direkt från telefonen eller från din S6evo™-fjärrkontroll.

 

Ställ in automatiska regler med SmartControl-funktionen. Aktivera t.ex. automatiskt larmet kl. 22:30 alla vardagar och släck lampan i vardagsrummet.

 

Kompatibel med: S6evo™ systemet.

399,00 SEK
Inkl moms
+
Köpa produkten i en fysisk butik
SikkertHjem™ Anmeldt på Trustpilot  SikkertHjem™ Anmeldt af Datatid Techlife  SikkertHjem™ Anmeldt på Smarto.se
     
Beställ nu och få leverat senast Tirsdag (2-4 vardagar).
 • I Paketet
 • Beskrivning
 • TEKNISK SPECIFIKATION
 • LEVERANS
 • RETUR OCH REKLAMATION
 • I Paketet

  Paketet innehåller

   

  1 x SmartPlug

 • Beskrivning

  Beskrivning av S6evo™ SmartPlug

   

  Kontrollera lamporna eller radion via fjärrkontroll så att det verkar som att det är någon hemma även om du är ute. Tänd ljuset innan du låser och undvik att allt är mörkt när du kommer hem. S6evo™ SmartPlug kan slå på och stänga av nästan vilken elapparat som helst - direkt från telefonen eller från din S6evo™-fjärrkontroll.

  Ställ in automatiska regler med SmartControl-funktionen. Aktivera t.ex. automatiskt larmet kl. 22:30 alla vardagar och släck lampan i vardagsrummet.

   

  VAD DEN GÖR
  Med SmartPlug kan du slå på och stänga av elapparater i hushållet, t.ex. lampor, radio eller fläkt, direkt från telefonen - oavsett vart du befinner dig i världen.

   

  HUR DET FUNGERAR
  SmartPlug sitter mellan vägguttaget och elapparaten som du vill styra, vilket gör att du kan slå på och av apparaten direkt från S6evo™-appen på telefonen - oavsett vart du befinner dig - via din S6evo™-fjärrkontroll.

  Du kan också ställa in automatiska regler för när dina elektriska apparater ska slås på och stänga av via SmartControl-funktionen. Kombinera den automatiska styrningen av dina SmartPlugs med larmets på- och avfunktion för en komplett autopilot-upplevelse.

   

  REKOMMENDATION
  Vi rekommenderar att du använder en S6evo™ SmartPlug för att styra minst en lampa i huset, så att du kan tända och släcka denna när du är ute och på så sätt lura potentiella inbrottstjuvar att det är någon hemma.

 • TEKNISK SPECIFIKATION

  Tekniska specifikationer
   

   

  Ström Vägguttag (EU)
  Input AC 220V-250V/50-60Hz/MAX10A
  Output AC 220V-250V/50-60Hz
  Maximal belastning 2500W
  Trådlös räckvidd (upp till) 150 m. utomhus/40 m. inomhus
  Frekvens 433.92 MHz
  Temperatur -10°C to +40°C
  Fuktighet (upp till) 90% relativ fuktighet (ej kondenserande)
  Mått

  H: 102 mm
  B: 63
  D: 30 mm

   

  SIKKERTHJEM VARENR: S6PLG

  EAN: 5711826600248

  TUN / DB: 1923047

  SEG: 6309823

 • LEVERANS

  Gratis leverans

   

  Vi erbjudar GRATIS leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över.

   

  Dina SikkertHjem™ produkter laveras från Danmark med DB Schenker (GLS). Beställningar företagit innan kl. 15:00 på en vardag, leveras inom 2-4 dagar. Denna service är tyvärr inte tillgänglig på helgen där leveras produkterna den näst kommande vardag. I vissa fall kan det finnas förseningar hos GLS - detta är typisk förknippat med extrema väderförhållanden eller helgdagar. 

   

   

  Leveranspris för mindre order 

   

  Schenker Pris
     
  Utlämningsställe 139:-
  Företags- och hemleverans 139:-

   

   

  GRATIS LEVERANS
  Vi erbjudar gratis leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över. På beställningar som är mindre end detta betalas avgift för leveransen enligt ovanstående.


  FØLJ DIN BESTÄLLNING
  När din beställning skickas från vårat lager, skickar DB Schenker/GLS dig en mail med ett unikt Track & Trace nummer. Med detta kann du lätt følja ditt packet hela vägen fram till dig. Har du anget ditt mobilnummer under beställningen, vill du också få en leveransstatus per SMS.


  HAR DU ÅNGRAT DIG?
  Har du ångrat köpet och ønskar du ändå inte att mottaga dina SikkertHjem™ produkter, då kan du välja att vägra mottagningen. Detta gör du ganska lätt vid att meddela leveranspersonen om att du inte önskar att ta emot packetet eller vid att låta bli att avhämta paketet, om denna är levererat till ett serviceställe .

  Når sändningen har återkommit till oss, kommer du att bli kontaktat av en kundservicemedarbetare, antingen via mail eller telefon. Denna kommer att fråga dig om detta val är medvetet eller om det är frågan om ett misstag. Bekräftar du att detta är medvetet, kommer medarbetaren att göra en kreditering av din beställning och återbetala med det samma.

 • RETUR OCH REKLAMATION

  Retur och Reklamationsrätt, samt service

   

  När du handlar i våran webbshop är du skyddad och kan känna dig alldeles trygg. Vi är tilldelat e-märket, vilket är din garanti för att våra affärsmetoder överhäller en lång rad av strama krav om skydd av dig som konsument, precis som du på samma gång automatisk är omfattat av konsumentskydd på hela kr. 10.000,00 per handel.

   

  Se vårat e-märket certifikat (öppnas i nytt fönster)
  Läsa mera om detta och konsumentskydd hår (öppnar i nyt fönster) 


  ÅNGERRET
  När du handlar i våran webbshop, har du alltid 14 dagers ångerret börjande från den dag du mottager dina varor.

   

  REKLAMATION
  Skulle du, mod förväntning, uppleva att ett SikkertHjem™ produkt inte fungerar efter hänsigten, står vi naturliktvis klar till att hjälpa, oavsett om du har handlat produkten direkt hos oss eller hos en av våra återförsäljare.

  Du har 3 års reklamationsrätt på alle SikkertHjem™ produkter, för utom batterier och SMS-kort.

   

  Alt du ska göra, är att kontakta vårat support-team på telefon 040-645 62 10 äller support@sikkerthjem.se.

   

  SERVICE
  Oavsett var du har köpt ditt SikkertHjem™ produkt, är vi klar till att assistera dig. För att säkra dig en precis och korrekt support redan från början, ber vi dig kontakta vårat support-team direkt.

   

  Kundservice & Support: 040-645 62 10 eller support@sikkerthjem.se

  (vardagar 9-18)