S7pro säkerhet i hemmet stöldskydd i hemmet startguide

S7pro™ Larmguide

Vem är vi?

Sikkerthjem™ är ett danskt ägt företag med en historia som sträcker sig tillbaka till 2008. Vi är ledande på marknaden för alarmsystem utan abonnemang och verkar i Danmark, Sverige, Norge och Island. Vårt primära mål är att erbjuda effektiv support, säkra produkter av hög kvalitet och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna med ett omfattande och pålitligt system, allt till de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden.

Hos Sikkerthjem™ sätter vi våra kunders trygghet i högsätet och erbjuder flera supportalternativ, både före och efter köpet.

Med Sikkerthjem™ som din leverantör av larmsystem får du tillgång till ett internetbaserat larmsystem samt en användarvänlig gratis app för din telefon, vilket ger dig full översikt över ditt hem och möjlighet att styra larmet även när du inte är hemma. Med ett larmsystem från Sikkerthjem™ är du alltid ett steg före potentiella inbrottstjuvar.

Våra S7pro™ larmkit

Hos Sikkerthjem™ hittar du olika larmkit för olika typer av hem - det gemensamma för dem är att de tar säkerheten och tryggheten till nya höjder.

I vår S7pro™-serie hittar du 2 olika larmkit:

Startpaketet - Villapaketet

Med en S7pro-larm får du:

  • Internetbaserat larmsystem
  • SMS-backup och möjlighet till full drift med datakort*
  • Ingen prenumeration eller avgift
  • Snabb och enkel installation
  • Personlig anpassning av enheter
  • Djurskyddad upp till 25 kg.
  • Utöka med HD WiFi-kamera
  • Användarvänlig app för mobilen
  • Livesensorstatus
  • Care Mode
  • Obegränsat antal användare

*SIM-kort för backup eller full drift av ditt SikkertHjem™ larmsystem kan köpas separat här

Gratis app för telefonen

Sikkerthjem™ erbjuder en gratis app för både iPhone och Android-telefoner.

Ladda ner i App Store

Ladda ner i Google Play

 

Så fungerar larmsystemet

När du får larmsystemet hem är det redan klart att använda, och allt tillbehör är inprogrammerat. Du behöver bara börja med att skapa en användare i appen och skanna QR-koden på Smartbox-enheten i appen. Allt tillbehör från kitet är nu redan klart i appen. Daglig användning är enkel och kan användas av hela familjen. Du väljer själv om du vill styra systemet via den trådlösa tangentbordet, en fjärrkontroll, en nyckelbricka eller din mobiltelefon.

Läs hela startguiden här eller se den samlade videoguiden här

Anslut tillbehör

Du kan lägga till ett obegränsat antal tillbehör till din S7pro-larm. Alla produkter är utrustade med en QR-kod, så att du enkelt kan skanna den i din app och namnge enheten. Hitta extra tillbehör till ditt larmsystem här

 

Vanliga frågor

Vad behöver jag för att få systemet att fungera?

En internetrouter* med 2,4 GHz. En aktiv internetanslutning med en nedladdningshastighet på minst 2 Mbit och en uppladdningshastighet på minst 2 Mbit.

En iPhone® med iOS® 7.0 eller senare eller en Android™-smartphone med Android™ 4.3 eller senare.

*Om du inte har internet kan du med fördel köpa vårt SIM-kort här. Det ger dig också möjlighet att fullt ut använda ditt S7pro™ larmsystem. Det innebär att du kan använda larmet även när du är på platser utan fast internetanslutning, som i stugan. Du kan enkelt aktivera SIM-kortsfunktionaliteten, vilket innebär en årlig kostnad på 499 kr.

 

Är det enkelt att installera?

Vi kan försäkra dig om att det är det! Det är både enkelt och snabbt att installera larmsystemet. Du behöver bara följa snabbguiden som medföljer i din larmkit. På några steg är ditt larmsystem klart att använda.

 

Vilken räckvidd har larmet?

Trådlös räckvidd: 150 m utomhus / 40 m inomhus.

 

Hur många enheter kan jag koppla till?

Du kan lägga till ett obegränsat antal tillbehör till din S7pro-larm.

 

Hur många användare och larmmottagare kan jag ha i mitt system?

Du kan lägga till ett obegränsat antal användare och larmmottagare i ditt system. Du har också möjlighet att välja hur användarna ska kunna styra systemet och vilka meddelanden de ska få.

 

Fungerar larmet även om jag har husdjur?

Vi har tagit hänsyn till att många hushåll också har ett eller flera husdjur. Därför är vårt larmsystem husdjurssäkert för husdjur upp till 25 kg.