-- Start of sikkerthjem Zendesk Widget script -->
Trustpilot
  • +70.000
   installerade larm
  •  
  • Fri 
   support
  • Skandinavisk 
  • Snabb
   leverans
  • Beställ före 15.00
  • Fri
   leverans
  • vid köp över 699,-

0

varor i korgen
Totalsumma 0,00 SEK
Fri leverans

Villapaketet

Villapaketet

Komplett larmsystem till de lite större bostäderna. SikkertHjems larmsystem bygger på grannsamverkanskonceptet, vilket betyder att om olyckan skulle vara framme, så skickar larmet automatiskt larm-SMS till dig och fyra av dina grannar, vänner eller familjemedlemmar. På detta sätt slipper du att vänta på att en väktare ska komma till platsen, utan ditt alldeles egna grannsamverkansnätverk kan snabbt undersöka saken och eventuellt larma lämpliga myndigheter vid behov.

2 299,00 SEK
Inkl moms
Köpa produkten i en fysisk butik
SikkertHjem™ Anmeldt på Trustpilot  SikkertHjem™ Anmeldt af Datatid Techlife  SikkertHjem™ Anmeldt på Smarto.se
     
 • I PAKETET
 • BESKRIVNING
 • TEKNISKA DATA
 • HANDBOK
 • Video
 • LEVERANS
 • RETUR OCH REKLAMATION
 • I PAKETET

  Paketet innehåller

   

  1 x S5-Touch larmpanel med nyckelbricksavläsare
  2 x Fjärrkontroll
  2 x Nyckelbricka
  2 x Trådlös öppningskontakt
  2 x Trådlös rörelsedetektor (husdjurssäker <25kg.)
  1 x Strömförsörjning till larmpanel
  3 x Preventiv dubbelsidig larmdekal
  1 x Handbok
  1 x Monteringssats

 • BESKRIVNING

  Beskrivelse av S5-Touch Villapaketet

   

  Larmet innehåller en rad smarta funktioner, däribland en inbyggd läsare för nyckelbricka för kodfri användning och sms-meddelande när barnen kommer hem, stilren touch-knappsats för enkel användning och möjlighet att namnge upp till nio zoner. Larmet är det perfekta valet för dig som vill ha största möjliga flexibilitet och funktion och samtidigt en hög säkerhetsnivå. Larmet bygger på konceptet med grannsamverkan, vilket innebär att om olyckan skulle vara framme så larmas omgående du och fyra personer du själv valt ut. Därmed behöver du inte vänta på att en väktare ska anlända, utan ditt eget grannsamverkansnätverk kan snabbt undersöka saken och eventuellt larma de rätta myndigheterna.

   

  MYCKET MER ÄN ETT INBROTTSLARM
  Ett larmsystem från SikkertHjem är mycket mer än ett inbrottslarm. Det är ett komplett larmsystem som kan larma vid en rad händelser, t.ex. brand och översvämning, och som kan meddela när barnen eller städhjälpen kommer och går.

   

  INGET ABONNEMANG OCH INGA AVGIFTER 
  Larmsystemet från SikkertHjem är ett så kallat GSM-larmsystem, vilket innebär att det kommunicerar på det mobila telenätverket, precis som din mobiltelefon. Det enda som behövs för att systemet ska fungera är ett SIM-kort, t.ex. ett kontantkort eller ett SikkertHjem SMS-kort. Vi har därför inga löpande abonnemang eller avgifter.

   

  ENKEL OCH SNABB INSTALLATION
  När du mottar ditt larmpaket är alla detektorer, fjärrkontroller o.s.v. redan inprogrammerade i larmpanelen och därmed färdiga att använda från första stund. Om du har valt att bygga ut ditt larmsystem med extra tillbehör så kodas detta också in både enkelt och snabbt. Alla tillbehör kopplas trådlöst till larmsystemet via automatisk inlärning.

   

  STILREN DESIGN 
  Alla enheter i larmsystemet kommer i ett stilrent, modernt och diskret utförande, så att du enkelt kan installera larmsystemet i din bostad utan att behöva kompromissa med din heminredning.

   

  TA EMOT LARM VIA SMS ELLER TELEFONSAMTAL* – DU VÄLJER SJÄLV  
  Du kan knappa in upp till fem larmmottagare i systemet. Dig själv som ägare och upp till fyra andra mottagare som du själv väljer. Dessutom kan du för varje mottagare välja om larmet ska komma via SMS eller via telefonsamtal*. Vid SMS-larm får mottagaren ett textmeddelande på sin mobiltelefon med information om tidpunkt för larmet och vilken typ av larm det är fråga om, t.ex. inbrott, brand, översvämning, nödrop o.s.v. Då du själv kan namnge larmsystemets detektorer och enheter kan du ta emot detaljerad information om var i bostaden larmet har gått igång. T.ex. "Röklarm i köket" eller "Rörelsedetektor i vardagsrummet". Det går att anpassa texten på upp till nio enheter. Resterande anslutna enheter får automatiskt namn med texten Zon 10, Zon 11 o.s.v. Vid samtalslarm rings mottagaren upp på sin fasta telefon eller på sin mobiltelefon. Om samtalet besvaras kan mottagaren höra vad som pågår i bostaden genom larmpanelens mikrofon. Mottagaren har nu möjlighet att stänga av larmet eller skicka larmet vidare till nästa mottagare. *Samtalslarm kräver ett SIM-kort med samtalsfunktionen aktiverad. SikkertHjem SMS-kort stöder inte denna funktion.

   

  LARMSÄKERHET BÅDE NÄR DU ÄR BORTA OCH HEMMA 
  Larmsystemet gör det möjligt att larma bostaden både när du är borta och när du är hemma, t.ex. på natten. Du bestämmer själv vilka delar av bostaden som larmas när du sätter larmet på "Hemläge".

   

  MÅNGA OCH FLEXIBLA ANVÄNDNINGSMÖJLIGHETER
  Använd larmsystemet på det sätt som passar dig bäst. Du kan använda G5-larmet via vår gratis app till iPhone®- och Android™-smartphones, SMS, fjärrkontroller, nyckelbrickor eller en extern trådlös knappsats.

   

  BYGG UT LARMSYSTEMET (NÄSTAN) HUR MYCKET DU VILL  
  Larmsystemet klarar av så mycket som 50 trådlösa detektorer och enheter, 50 nyckelbrickor och 10 fjärrkontroller. Till detta kommer ett obegränsat antal inomhus- och utomhussirener. Systemet kan byggas ut med en lång rad olika detektorer och enheter, däribland röklarm, vibrationsdetektorer, översvämningsdetektorer och mycket annat.

 • TEKNISKA DATA

  Tekniska specifikationer för Villapaketet S5-Touch Larmsystem
   

  Språk Svenska, Norska, Danska och Engelska
  Knappsats Ja, Touch-knappsats
  Siren Ja, inbyggd siren: 85 dB
  Max. antal larmmottagare 5, ägaren + 4 andra självvalda mottagare
  Strömförsörjning 230 V/12 V 500 mA strömförsörjning samt 2 st. 800 mA laddningsbara inbyggda backup-litiumbatterier
  Batterilivstid (upp till)  Backup-batteritid: cirka 5 timmar 
  Kommunikationsteknik 2G GSM (mobilt nätverk)
  GSM-frekvens Quadband 850/900/1800/1900 MHz
  Sändningsräckvidd (upp till) 80 m. utomhus/20 m. inomhus (räckvidden kan utökas med en signalförstärkare)
  Sändningsfrekvens 433 MHz (+/- 75 KHz) 
  Driftstemperatur -10°C ~ +40°C 
  Luftfuktighet (upp till) 80 % relativ luftfuktighet
  Strömförbrukning

  Standby: <110mA
  Alarm: <340mA

  Mått H:130 mm. x B: 187 mm. x D: 25 mm.
  Max. antal anslutna trådlösa enheter 50 st.
  Max. antal fjärrkontroller 10 st.
  Max. antal nyckelbrickor 50 st.
  Statusindikator (på- eller frånslagen) Ja, Oplyste ikoner på alarmpanelets front
  GSM-indikator  Ja, upplysta ikoner på larmpanelens front
  Kan användas via SMS Ja 
  Kan användas via telefonuppringning  Ja, fas telefon och mobil (kräver SIM-kort som stöder tal) 
  Kan användas via app  Ja, iPhone® och Android™ telefoner 
 • HANDBOK
 • Video

 • LEVERANS

  Snabb leverans i hela Sverige

   

  Dina SikkertHjem™ produkter laveras från Danmark med DB Schenker (GLS). Beställningar företagit innan kl. 15:00 på en vardag, leveras inom 2-4 dagar. Denna service är tyvärr inte tillgänglig på helgen, där leveras produkterna den näst kommande vardag.

   

  GRATIS leverans till valfritt serviceställe på alla beställningar över kr. 950:-
  Schenker 0-20 kg.
  Leverans till valfritt serviceställe 139:-
  Leverans till din arbetsplats 159:-

   

   

  GRATIS LEVERANS
  Vi erbjudar gratis leverans av alla beställningar med ett värde på kr. 950,- eller över. På beställningar som är mindre end detta betalas avgift för leveransen enligt ovanstående.


  FØLJ DIN BESTÄLLNING
  När din beställning skickas från vårat lager, skickar DB Schenker/GLS dig en mail med ett unikt Track & Trace nummer. Med detta kann du lätt følja ditt packet hela vägen fram till dig. Har du anget ditt mobilnummer under beställningen, vill du också få en leveransstatus per SMS.


  HAR DU ÅNGRAT DIG?
  Har du ångrat köpet och ønskar du ändå inte att mottaga dina SikkertHjem™ produkter, då kan du välja att vägra mottagningen. Detta gör du ganska lätt vid att meddela leveranspersonen om att du inte önskar att ta emot packetet eller vid att låta bli att avhämta paketet, om denna är levererat till ett serviceställe .

  Når sändningen har återkommit till oss, kommer du att bli kontaktat av en kundservicemedarbetare, antingen via mail eller telefon. Denna kommer att fråga dig om detta val är medvetet eller om det är frågan om ett misstag. Bekräftar du att detta är medvetet, kommer medarbetaren att göra en kreditering av din beställning och återbetala med det samma.

 • RETUR OCH REKLAMATION

  Retur och Reklamationsrätt, samt service

   

  När du handlar i våran webbshop är du skyddad och kan känna dig alldeles trygg. Vi är tilldelat e-märket, vilket är din garanti för att våra affärsmetoder överhäller en lång rad av strama krav om skydd av dig som konsument, precis som du på samma gång automatisk är omfattat av konsumentskydd på hela kr. 10.000,00 per handel.

   

  Se vårat e-märket certifikat (öppnas i nytt fönster)
  Läsa mera om detta och konsumentskydd hår (öppnar i nyt fönster) 


  ÅNGERRET
  När du handlar i våran webbshop, har du alltid 14 dagers ångerret börjande från den dag du mottager dina varor.

   

  REKLAMATION
  Skulle du, mod förväntning, uppleva att ett SikkertHjem™ produkt inte fungerar efter hänsigten, står vi naturliktvis klar till att hjälpa, oavsett om du har handlat produkten direkt hos oss eller hos en av våra återförsäljare.

  Du har 3 års reklamationsrätt på alle SikkertHjem™ produkter, för utom batterier och SMS-kort.

   

  Alt du ska göra, är att kontakta vårat support-team på telefon 040-645 62 10 äller support@sikkerthjem.se.

   

  SERVICE
  Oavsett var du har köpt ditt SikkertHjem™ produkt, är vi klar till att assistera dig. För att säkra dig en precis och korrekt support redan från början, ber vi dig kontakta vårat support-team direkt.

   

  Kundservice & Support: 040-645 62 10 eller support@sikkerthjem.se

  (vardagar 9-18) 

Relaterade produkter