-- Start of sikkerthjem Zendesk Widget script -->
Trustpilot
  • +70.000
   installerade larm
  •  
  • Fri 
   support
  • Skandinavisk 
  • Snabb
   leverans
  • Beställ före 15.00
  • Fri
   leverans
  • vid köp över 699,-

0

varor i korgen
Totalsumma 0,00 SEK

Sim kort

SikkertHjem™ SMS-kort

Sätt in ett SikkertHjem™ SMS-kort i ditt S6evo™-system och dra full nytta av systemets potential.

 

Ett SikkertHjem™ SMS-kort är giltigt i 12 månader från den dag du aktiverar kortet. Du kan sedan välja att förlänga det digitalt, så du undviker att behöva byta kort och telefonnummer både i systemet och med alla dina larmmottagare.

 

SMS-kort för S6evo™

Med ett SikkertHjem™ SMS-kort i ditt S6evo™-system får du automatisk SMS-säkerhetskopiering under perioder när din internetanslutning är nere. Du kommer också att kunna utöka ditt grannhjälpenätverk med ett obegränsat antal larmmottagare som inte behöver ha S6evo™-appen installerad på sin telefon. De kommer istället att få textmeddelanden om ditt larm går.

 

SMS-kort för S5-Touch™

S5-Touch™-systemet kräver ett SIM-kort isatt, eftersom all kommunikation till och från larmet sker via SMS.

SMS-kortet erbjuder obegränsad förbrukning i ditt S5-Touch™-system i 12 månader. På det sättet betalar du inte för varje textmeddelande och du behöver inte komma ihåg att fylla på pengar på ett samtalstidskort.

 

Aktivera ditt SMS-kort här: www.sikkerthjem.se/aktivering

 

 

Villkor

Genom att köpa och aktivera ett SikkertHjem™ SMS-kort accepterar du också våra användarvillkor enligt beskrivningen nedan.

 

Ett SikkertHjem™ SMS-kort är giltigt i 12 månader från det att kortet aktiverades på www.sikkerthjem.dk/aktivering. SMS-kortet kan bara skicka och ta emot SMS-meddelanden. Samtal och data är inte tillgängliga. SMS-kortet förnyas inte automatiskt. Vi kommer att informera dig via e-post när det är dags att utöka SMS-tjänsten. Du gör det enkelt genom att klicka på länken i det skickade e-postmeddelandet och betala för en ny 12-månadersperiod. Om du inte vill förlänga SMS-tjänsten, ignorerar du bara våra förfrågningar så stängs kortet automatiskt i slutet av perioden. SMS-kortet får endast användas i larmsystem Safe Home installerade i Danmark och Sverige (exklusive Grönland och Färöarna). SMS-kortet får inte användas i andra larmsystem eller i någon typ av enhet som kommunicerar via ett SIM-kort. SMS-kortet kan skicka meddelanden till danska och svenska telefonnummer även om dessa telefoner finns i andra länder. SMS-kortet använder Telenors mobilnät. Det är ditt eget ansvar att kontrollera att täckningen är bra i det område där du installerar larmsystemet. Det finns ingen täckningsgaranti. Överträdelse av användningsvillkoren kommer att resultera i omedelbar stängning av SMS-kortet utan föregående meddelande.

* Obligatoriska fält

359,00 SEK
359,00 SEK
Inkl moms
Köpa produkten i en fysisk butik
SikkertHjem™ Anmeldt på Trustpilot  SikkertHjem™ Anmeldt af Datatid Techlife  SikkertHjem™ Anmeldt på Smarto.se
     
Beställ nu och få leverat senast Onsdag (2-4 vardagar).
 • I Pakken
 • Beskrivning
 • Tekniska Specifikationer
 • LEVERANS
 • RETUR OCH REKLAMATION
 • I Pakken

  Paketet innehåller

   

  1 x SikkertHjem™ SMS-kort (12 månader)

 • Beskrivning


  Beskrivning av SikkertHjem™ SMS-kort

  Ett SikkertHjem™ SMS-kort ger full åtkomst till funktionen grannskapet, där varnings-SMS skickas till dig och dina valda grannar, vänner eller familjemedlemmar i händelse av en olycka. Du får också möjlighet att använda din mobiltelefon som fjärrkontroll för larmsystemet, där du enkelt kan ansluta och koppla bort systemet via ett enda SMS. Sist men inte minst öppnar SMS-kortet för statusmeddelanden som informerar dig via SMS om t.ex. strömavbrott.

   

  SMS-kortet täcker 12 månaders drift av larmsystemet i form av ovanstående funktioner. Det kostar ingen konsumtion och kortet förnyas inte automatiskt, men 21 dagar innan SMS-kortet går ut får du ett e-postmeddelande med ett erbjudande om att förnya tjänsten, så du behöver inte byta ut kortet med ett nytt .

   

  VIKTIG
  SMS-kortet ger obegränsad åtkomst till alla systemets SMS-relaterade funktioner, inklusive larmmeddelanden, statusmeddelanden, SMS-drift etc. Kortet är begränsat till att bara arbeta med SMS och inte röstsamtal. 

  Användningen av SMS-kortet är föremål för våra allmänna användarvillkor.
  SMS-kortet kan endast användas i larm som ställs in inom Sveriges gränser. Kortet kommer att kunna skicka textmeddelanden till mottagare som vistas utomlands så länge larmsystemet där kortet sätts in förblir inom Danmarks gränser.
  SMS-kort som köpts från SikkertHjem™ får endast användas i ett SikkertHjem™-larmsystem. Användning av SIM-kortet i andra mobiltelefoner, andra larmsystem och andra typer av enheter som kan kommunicera via ett SIM-kort är inte tillåtet och kommer att betraktas som ett brott mot befintliga villkor, vilket kommer att resultera i omedelbar stängning av SIM-kortet utan förvarning.

   

  SMS-kortet använder Telenors nätverk.

   

  AKTIVERING
  SMS-kortet måste aktiveras på www.sikkerthjem.se/aktivering (öppnas i nytt fönster) före användning.

 • Tekniska Specifikationer

  Tekniska specifikationer SikkertHjem™ SMS-kort
   

  Nätverk Telenor 2G
  Tjänster SMS: Ja
  MMS: Nej
  Röstsamtal: Nej
  GPRS: Nej 
  Varaktighet 12 måneder

   

   

  SIKKERTHJEM VARENR: 1015

  EAN: 5711826010153

  TUN / DB: 1729758

 • LEVERANS

  Gratis leverans

   

  Vi erbjudar GRATIS leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över.

   

  Dina SikkertHjem™ produkter laveras från Danmark med DB Schenker (GLS). Beställningar företagit innan kl. 15:00 på en vardag, leveras inom 2-4 dagar. Denna service är tyvärr inte tillgänglig på helgen där leveras produkterna den näst kommande vardag. I vissa fall kan det finnas förseningar hos GLS - detta är typisk förknippat med extrema väderförhållanden eller helgdagar. 

   

   

  Leveranspris för mindre order 

   

  Schenker Pris
     
  Utlämningsställe 139:-
  Företags- och hemleverans 139:-

   

   

  GRATIS LEVERANS
  Vi erbjudar gratis leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över. På beställningar som är mindre end detta betalas avgift för leveransen enligt ovanstående.


  FØLJ DIN BESTÄLLNING
  När din beställning skickas från vårat lager, skickar DB Schenker/GLS dig en mail med ett unikt Track & Trace nummer. Med detta kann du lätt følja ditt packet hela vägen fram till dig. Har du anget ditt mobilnummer under beställningen, vill du också få en leveransstatus per SMS.


  HAR DU ÅNGRAT DIG?
  Har du ångrat köpet och ønskar du ändå inte att mottaga dina SikkertHjem™ produkter, då kan du välja att vägra mottagningen. Detta gör du ganska lätt vid att meddela leveranspersonen om att du inte önskar att ta emot packetet eller vid att låta bli att avhämta paketet, om denna är levererat till ett serviceställe .

  Når sändningen har återkommit till oss, kommer du att bli kontaktat av en kundservicemedarbetare, antingen via mail eller telefon. Denna kommer att fråga dig om detta val är medvetet eller om det är frågan om ett misstag. Bekräftar du att detta är medvetet, kommer medarbetaren att göra en kreditering av din beställning och återbetala med det samma.

 • RETUR OCH REKLAMATION

  Retur och Reklamationsrätt, samt service

   

  När du handlar i våran webbshop är du skyddad och kan känna dig alldeles trygg. Vi är tilldelat e-märket, vilket är din garanti för att våra affärsmetoder överhäller en lång rad av strama krav om skydd av dig som konsument, precis som du på samma gång automatisk är omfattat av konsumentskydd på hela kr. 10.000,00 per handel.

   

  Se vårat e-märket certifikat (öppnas i nytt fönster)
  Läsa mera om detta och konsumentskydd hår (öppnar i nyt fönster) 


  ÅNGERRET
  När du handlar i våran webbshop, har du alltid 14 dagers ångerret börjande från den dag du mottager dina varor.

   

  REKLAMATION
  Skulle du, mod förväntning, uppleva att ett SikkertHjem™ produkt inte fungerar efter hänsigten, står vi naturliktvis klar till att hjälpa, oavsett om du har handlat produkten direkt hos oss eller hos en av våra återförsäljare.

  Du har 3 års reklamationsrätt på alle SikkertHjem™ produkter, för utom batterier och SMS-kort.

   

  Alt du ska göra, är att kontakta vårat support-team på telefon 040-645 62 10 äller support@sikkerthjem.se.

   

  SERVICE
  Oavsett var du har köpt ditt SikkertHjem™ produkt, är vi klar till att assistera dig. För att säkra dig en precis och korrekt support redan från början, ber vi dig kontakta vårat support-team direkt.

   

  Kundservice & Support: 040-645 62 10 eller support@sikkerthjem.se

  (vardagar 9-18)