-- Start of sikkerthjem Zendesk Widget script -->
Trustpilot
  • +70.000
   installerade larm
  •  
  • Fri 
   support
  • Skandinavisk 
  • Snabb
   leverans
  • Beställ före 15.00
  • Fri
   leverans
  • vid köp över 699,-

0

varor i korgen
Totalsumma 0,00 SEK
Fri leverans

S6evo™ Lägenhetspaketet | Larmsystem och SmartHome | SikkertHjem™ Scandinavia

Lägenhetspaketen - S6evo™ Larmsystem

Lägenhetspaketet är den perfekta utgångspunkten för larmskydd av mindre bostäder, lägenheter och fritidshus.

 

S6evo ™ bringar det klassiska larmsystemet till helt nya höjder och lägger nu också till smarta hemfunktioner som ger dig helt ny kontroll över ditt hem.

 

Viktigt: Kräver en Internetanslutning på installationsplatsen.

1 999,00 SEK
Inkl moms
+
Köpa produkten i en fysisk butik
SikkertHjem™ Anmeldt på Trustpilot  SikkertHjem™ Anmeldt af Datatid Techlife  SikkertHjem™ Anmeldt på Smarto.se
     
Beställ nu och få leverat senast Onsdag (2-4 vardagar).
 • I Paketet
 • Beskrivning
 • Tekniska Data
 • Handbok
 • Video
 • LEVERANS
 • RETUR OCH REKLAMATION
 • I Paketet

  Paketet innehåller

   

  1 x SmartBox
  1 x SmartPad
  1 x Nyckelbricka
  1 x Fjärrkontroll
  1 x Öppningskontakt
  1 x Rörelsesensor - Djur immun <25kg.
  1 x Strömförsörjning till SmartBox
  1 x Laddare till SmartPad
  1 x 1-meter Ethernet-kabel
  1 x Quick Setup Guide
  3 x Dubbelsidig preventiv larmdekal
  1 x Skruvar och rawlplugs

 • Beskrivning

  Så mycket mer än bara ett larm.

  S6evo™ tar det klassiska larmsystemet till helt nya höjder och inkluderar nu också smarta hemfunktioner som ger dig helt ny kontroll över ditt hem. 

   

  Tack vare internetanslutningen sker allt i realtid och synkroniseras över alla användares smartphones. Systemet uppdateras automatiskt med de senaste säkerhetsuppdateringarna och funktionerna, så du kan alltid känna dig trygg och se till att du njuter fullt ut av ditt S6evo™-system. Och allt är helt gratis.  

   


  Fördubbla säkerheten. Kommunikation med WiFi och SMS.

  Internet är ett utmärkt sätt att blixtsnabbt kunna ge detaljerad information om vad som hänt i hemmet.

   

  Men vi vet också att man inte alltid har tillgång till internet. Din internetleverantör kan uppleva problem och krascha, din router kan gå sönder, strömavbrott i hemmet kan göra routern värdelös, eller så är du kanske i ett område där din smartphone inte har någon internetanslutning.

   

  Därför erbjuder S6evo™ SMS-backup som automatiskt tar över i händelse av bristande internetanslutning.

   

  SMS-funktionen låter dig även ta emot meddelanden från S6evo™ när du befinner dig i utlandet och har valt att stänga av mobildata på din mobiltelefon.

   

  SMS-backup krävs inte för att du ska kunna använda S6evo™-systemet men det rekommenderas starkt. SMS-backup kräver ett SIM-kort som säljs separat.

   


  QR Connect. Anslut enkelt extra tillbehör.

  Användarvänlighet är en del av DNA:et i S6evo™-systemet. Det är enkelt och intuitivt att lägga tillnya tillbehör ansluter till systemetgenom att du helt skannar QR-koden på tillbehören med din mobiltelefon och döper den. S6evo™-appen guidar dig.

   

  QR Connect gör det inte bara enkelt och snabbt att ansluta nya tillbehör. Det eliminerar också helt risken för att externa trådlösa signaler lagras felaktigt i system, vilket du kanske känner till från är andra trådlösa larmsystem.  

   

   

  Lägg till fler användare

  Du kan enkelt och utan begränsning lägga till användare och larmmottagare i ditt S6evo™-system.


  De som vill kunna använda S6evo™-systemet installerar helt enkelt vår gratis S6evo™-app på sin iPhone® eller Android™-telefon. Sedan ger du dem enkel tillgång till systemet via S6evo™-appen. Du kan självklart också välja hur mycket åtkomst de ska få.


  De som du bara vill ska få meddelande om larmet går behöver inte ens ha installerat appen. Om du har ett SikkertHjem™ SMS-kort kan du också skapa obegränsat antal larmmottagare som bara får SMS om larmet går.

   


  Home. Smart Home.

  S6evo™ t låter dig också ta kontroll över ditt hem.

   

  Anslut en eller flera SmartPlugs till din S6evo™ och använd dina elektriska apparater direkt från din mobiltelefon eller S6evo™-fjärrkontroll. 

   

  Tänd t.ex. lamporna vid huvuddörren innan du går in eller slår på radion när du är ute så att alla inbrottstjuvar tror att det är någon hemma.

   

   

  SmartControl. S6evo™ på autopilot.

  Sätt ditt S6evo™-system på autopilot. Skapa automatiserade regler och låt S6evo™ automatiskt slås på eller av vid bestämda tidpunkter. Slå på och stäng automatiskt av dina elektriska apparater, som t.ex. lampor. Eller gör båda delarna!

   


  Husdjur är välkomna. Men inte tjuvar.

  Vi är många som älskar djur, och det gör också S6evo™. S6evo™-rörelsesensorerna är utformade till att ignorera husdjur upp till ca. 25 kg.  

   

  Det betyder i praktiken att larmet inte kommer att gå när en katt eller medelstor hund passerar en sensor. Större hundar eller katter som kan hoppa upp på möbler framför sensorn kommer dock att aktivera sensorerna. Därför rekommenderar vi istället att du säkrar upp med öppningskontakter i hem med stora hundar.

   


  Videoövervakning. Direkt på din mobil.

  Med S6evo™ kan du utöka ditt larmsystem med HD-videoövervakning. 

   

  Anslut SmartCams till ditt S6evo™-system och häng med var du än är. Du kan komma åt dina SmartCams direkt från S6evo™-appen på din mobiltelefon. Medett microSD™-minneskort i dina SmartCams kan du även visa inspelningshistorik upp till 14 dagar tillbaka i tiden.

   

  SmartCam till S6evo™ finns både inomhus och utomhus - både med mörkerseende, rörelsedetektering och videokryptering som skyddar din integritet.

   


  Ingen prenumeration. Inga extra utryckningsavgifter.

  Med S6evo™ slipper du månadsabonnemang, väktaravgifter och alla andra avgifter som du upplever med andra larmföretag. 

   

  När du har köpt och betalat ditt S6evo™-system är det ditt och du behöver inte betala för att systemet ska fungera. Allt support är gratis. 

   

  Det är endast om du väljer att sätta in ett SikkertHjem™ SIM-kort i SMS backup-systemet som du måste betala utöver priset för systemet. SMS-kortet är dock en av de billigaste korten på marknaden med ett pris på endast 199,- för hela 12 månaders obegränsade SMS. SikkertHjem™ SIM-kortet köps separat.

   


  Total kontroll. Även när du är på farten.

  S6evo™ installeras och hanteras enkelt via vår gratis S6evo™-app som finns tillgänglig på både iOS®- och Android™-telefoner.

   

  Installationen av ditt nya S6evo™-system görs snabbt och enkelt och appen guidar dig genom processen steg för steg.

   

  När du har appen på din telefon har du alltid tillgång till ditt S6evo™-system var du än befinner dig. Öppna t.ex. för grannen så att de kan vattna blommorna medan du njuter av stranden på andra sidan jordklotet.

   

  Apple Watch® ger dig även automatiskt meddelanden från ditt S6evo™-system direkt på din handled.

   


  Automatiska uppdateringar.

  Eftersom S6evo™ ständigt är ansluten till Internet kan vi kontinuerligt uppdatera ditt system - även efter att du har köpt det. 

   

  Vi gör regelbundet säkerhetsuppdateringar och lägger gratis till nya funktioner i ditt S6evo™-system. Och det görs helt utan du behöver göra något.

   

  S6evo™-appen på din mobiltelefon uppdateras också kontinuerligt och helt automatiskt. På så sätt är du alltid säker på att du har de allra senaste funktionerna.

   


  Anpassa. Utöka. Du bestämmer själv.

  S6evo™-systemet säljs i flera olika paket. Larmsystemet är likadant, men varje paket innehåller en mängd olika sensorer och tillbehör.

   

  Oavsett vilket paket du har köpt kan du alltid anpassa och utöka ditt S6evo™-system med en mängd sensorer och tillbehör som var och en ger ditt system nya funktioner. 

   

  Nya tillbehör ansluts snabbt och enkelt till S6evo™ med QRConnect genom att du helt enkelt skannar produktens QR-kod med din mobiltelefon. Det tar bara några sekunder och innebär ingen risk för andra trådlösa produkter i närområdet.

   


  Med sinne för detaljer.

  S6evo™ är en dansk produkt och är resultatet av 10 års utveckling av marknadsledande larmsystem.  

   

  SikkertHjem™ har gjort fler än 50 000 privata hem och företag säkra sedan 2008. All feedback från våra användare utgör hela DNA:et i S6evo™.

   

  S6evo™ består av små detaljer som gör att den sticker ut från de andra larmprodukterna på marknaden. Användarvänligheten, de många smarta funktionerna, säkerheten och hela plattformen som gör att S6evo™ ständigt utvecklas och nya funktioner läggs kontinuerligt till. Det är bara en del av det som gör S6evo™ speciellt.

 • Tekniska Data

  Tekniska Specifikationer
   

  Språk

  Svenska, Danska och Engelska


  Säkerhet

  All datakommunikation är krypterad med AES 256-bit.

   

  Åtkomstsäkrad med MD5+Salt Irreversibelt lösenord.

  Anti-jamming funktion som upptäcker och varnar om systemet försöker jammas.


  Användare

  Obegränsat antal användare. Välj om en användare ska kunna använda systemet eller bara få meddelanden.

   

  Larmet ger fri möjlighet att lägga till obegränsat antal användarkonton i tre behörighetsnivåer (ägare, användare och gäst) där det krävs App installation och obegränsat antal larmmottagare där App installationen inte behövs. Alla som ska använda S6evo ™ -systemet måste ha ett användarkonto. Det här är förstås helt gratis och skapas direkt i S6evo ™ appen.

   

  Förutom användarkonton är det också möjligt att sätta in larmmottagare (SMS-mottagare), vilket skapar ett utökat grannsamverkan nätverk. Till exempel, om man namnger sitt larm med adressen (t.ex. Malmövägen 14 ') och lägger t.ex 25 grannar som larmmottagare, alla 25 grannar kommer att få ett textmeddelande * att larmet är aktiverat på Malmövägen 14.

   

  Notifikationer

  Systemmeddelanden: Informerar dig om lågt batteri på tillbehör, anslutningsproblem på SmartBox etc.

  Statusmeddelanden: Informerar dig om larmsystemet är på eller av och om strömkablen till systemet ändras från 220V till backup-batteriet och vice versa (dvs. strömavbrott i hemmet).

  Larmmeddelanden: Informerar dig via internet och * Mobilt nätverk om larmet.

   

  Ström och batteri

  Strömkabeln: 5V 2V nätaggregat.

  Backup-batteri: Inbyggt 2300 mAh uppladdningsbart litiumpolymerbatteri för 6 timmars säkerhetskopiering.

    

  Förbindelser

  Trådlös: WiFi 2.4 GHz 802.11a/b/g

  Kabelansluten: LAN / Ethernet-kabel

  Mobil: 2G GSM Quadband 850/900/1800/1900 MHz

  SIM-kort: Standardstorlek

   

  Tillbehörsförbindelse

  Trådlös: RF 433,92 MHz

  Trådlöst avstånd: 150 m. Utomhus / 40 m. Inomhus

   

  Tillbehör

  Obegränsat antal anslutna och individuellt namngivna tillbehör (""Kök"", ""Vardagsrum"" etc.), fjärrkontroller, sirener, SmartPlugs och SmartCams.

   

  Sirene

  Inbyggd: 85 dB (kan mutes)

   

  Arbetsmiljö

  Temperatur: -20˚C ~ + 60˚C

  Fuktighet (upp till): 95% relativ (icke-kondenserande)

   

  Applikationer

  Gratis iOS® och Android ™ App.

  Apple® Watch meddelanden.

   

   

   

  * Aktivt SIM-kort måste sättas in i SmartBox  SIKKERTHJEM VARENR: S6KIT-APA

  EAN: 5711826600026

  TUN / DB: 1922236

  SEG: 6309812


 • Handbok
 • Video

 • LEVERANS

  Gratis leverans

   

  Vi erbjudar GRATIS leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över.

   

  Dina SikkertHjem™ produkter laveras från Danmark med DB Schenker (GLS). Beställningar företagit innan kl. 15:00 på en vardag, leveras inom 2-4 dagar. Denna service är tyvärr inte tillgänglig på helgen där leveras produkterna den näst kommande vardag. I vissa fall kan det finnas förseningar hos GLS - detta är typisk förknippat med extrema väderförhållanden eller helgdagar. 

   

   

  Leveranspris för mindre order 

   

  Schenker Pris
     
  Utlämningsställe 139:-
  Företags- och hemleverans 139:-

   

   

  GRATIS LEVERANS
  Vi erbjudar gratis leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över. På beställningar som är mindre end detta betalas avgift för leveransen enligt ovanstående.


  FØLJ DIN BESTÄLLNING
  När din beställning skickas från vårat lager, skickar DB Schenker/GLS dig en mail med ett unikt Track & Trace nummer. Med detta kann du lätt følja ditt packet hela vägen fram till dig. Har du anget ditt mobilnummer under beställningen, vill du också få en leveransstatus per SMS.


  HAR DU ÅNGRAT DIG?
  Har du ångrat köpet och ønskar du ändå inte att mottaga dina SikkertHjem™ produkter, då kan du välja att vägra mottagningen. Detta gör du ganska lätt vid att meddela leveranspersonen om att du inte önskar att ta emot packetet eller vid att låta bli att avhämta paketet, om denna är levererat till ett serviceställe .

  Når sändningen har återkommit till oss, kommer du att bli kontaktat av en kundservicemedarbetare, antingen via mail eller telefon. Denna kommer att fråga dig om detta val är medvetet eller om det är frågan om ett misstag. Bekräftar du att detta är medvetet, kommer medarbetaren att göra en kreditering av din beställning och återbetala med det samma.

 • RETUR OCH REKLAMATION

  Retur och Reklamationsrätt, samt service

   

  När du handlar i våran webbshop är du skyddad och kan känna dig alldeles trygg. Vi är tilldelat e-märket, vilket är din garanti för att våra affärsmetoder överhäller en lång rad av strama krav om skydd av dig som konsument, precis som du på samma gång automatisk är omfattat av konsumentskydd på hela kr. 10.000,00 per handel.

   

  Se vårat e-märket certifikat (öppnas i nytt fönster)
  Läsa mera om detta och konsumentskydd hår (öppnar i nyt fönster) 


  ÅNGERRET
  När du handlar i våran webbshop, har du alltid 14 dagers ångerret börjande från den dag du mottager dina varor.

   

  REKLAMATION
  Skulle du, mod förväntning, uppleva att ett SikkertHjem™ produkt inte fungerar efter hänsigten, står vi naturliktvis klar till att hjälpa, oavsett om du har handlat produkten direkt hos oss eller hos en av våra återförsäljare.

  Du har 3 års reklamationsrätt på alle SikkertHjem™ produkter, för utom batterier och SMS-kort.

   

  Alt du ska göra, är att kontakta vårat support-team på telefon 040-645 62 10 äller support@sikkerthjem.se.

   

  SERVICE
  Oavsett var du har köpt ditt SikkertHjem™ produkt, är vi klar till att assistera dig. För att säkra dig en precis och korrekt support redan från början, ber vi dig kontakta vårat support-team direkt.

   

  Kundservice & Support: 040-645 62 10 eller support@sikkerthjem.se

  (vardagar 9-18)