-- Start of sikkerthjem Zendesk Widget script -->
Trustpilot
  • +70.000
   installerade larm
  •  
  • Fri 
   support
  • Skandinavisk 
  • Snabb
   leverans
  • Beställ före 15.00
  • Fri
   leverans
  • vid köp över 699,-

0

varor i korgen
Totalsumma 0,00 SEK
Fri leverans

S6evo™ Inomhus SmartCam | Larmsystem och SmartHome | SikkertHjem™ Scandinavia

Inomhus HD WiFi SmartCam till S6evo™

Med SikkertHjem ™ S6evo ™ Inomhus SmartCam får du inte bara direktmeddelanden vid inbrott. En kort videoinspelning av evenemanget kommer också att vara tillgänglig direkt från S6evo ™ -appen, så du kan omedelbart bedöma situationen. Live Stream i Super Clear HD-upplösning direkt från din smartphone, spela in händelser baserat på kamerorörelse, prata och lyssna genom kameran och enkelt få tillgång till inspelningar från de senaste dagarna och dela dem med ett polis eller försäkringsbolag.

 

Kompatibel med: S6evo™ systemet.

1 099,00 SEK
Inkl moms
+
Köpa produkten i en fysisk butik
SikkertHjem™ Anmeldt på Trustpilot  SikkertHjem™ Anmeldt af Datatid Techlife  SikkertHjem™ Anmeldt på Smarto.se
     
Beställ nu och få leverat senast Tirsdag (2-4 vardagar).
 • I Paketet
 • Beskrivning
 • TEKNISK SPECIFIKATION
 • LEVERANS
 • RETUR OCH REKLAMATION
 • I Paketet

  Paketet innehåller

   

  1 x Inomhus HD WiFi SmartCam 
  1 x Strömförsörjning
  1 x Monteringssats 
  1 x Quick Guide 

 • Beskrivning

  Beskrivning av S6evo™ Inomhus HD WiFi SmartCam

   

  Med SikkertHjem ™ S6evo ™ Inomhus SmartCam får du inte bara direktmeddelanden vid inbrott. En kort videoinspelning av evenemanget kommer också att vara tillgänglig direkt från S6evo ™ -appen, så du kan omedelbart bedöma situationen. Live Stream i Super Clear HD-upplösning direkt från din smartphone, spela in händelser baserat på kamerorörelse, prata och lyssna genom kameran och enkelt få tillgång till inspelningar från de senaste dagarna och dela dem med ett polis eller försäkringsbolag.

   

  VAD DEN GÖR
  Inomhus SmartCam erbjuder en helt ny nivå till din S6evo™-upplevelse, så att du kan se vad som händer i ditt hus vid inbrott eller bara kika på hunden därhemma. Sätt i ett microSD™-minneskort i SmartCam så kan den automatiskt spela in alla rörelser och låta dig bläddra bland dessa videoinspelningar direkt från din smartphone. Ställ in timers för vilken tid på dagen du vill att kameran ska spela in och vara helt privat medan du är hemma.

   

  HUR DET FUNGERAR
  S6evo ™ SmartCam ansluts trådlöst till ditt WiFi-nätverk och S6evo ™ -appen på din iPhone® eller Android ™ -telefon. Precis som alla andra produkter i S6evo ™ -sortimentet kan du enkelt konfigurera och styra din SmartCam direkt från din telefon - oavsett var du befinner dig. Inomhus SmartCam är endast avsedd för inomhusbruk.

   

  REKOMMENDATION
  Med S6eco ™ SmartCam får du inte bara direktmeddelanden under larmets gång utan du kan också visuellt bedömma situationen och få högkvalitativa videoinspelningar som dokumenterar händelsen. Det kan vara väldigt användbart vid polisundersökningar eller för att hjälpa till med en försäkringsskada.

 • TEKNISK SPECIFIKATION

  Tekniska specifikationer
   

   

  Ström DC5V 1A strömförsörjning (inkl.)
  Strömförbrukning 2W
  Trådlös räckvidd Beror på din WiFi-router och dess placering i förhållande till SmartCam
  WiFi-frekvens 2.4 GHz 802.11b/n/g
  Bildsensor 1/4 CMOS
  Synfält 110°
  Upplösning HD 1280x720 pixel
  Brännvidd 3.6 mm
  Videokomprimering H.264
  Lagring (upp till) microSD™ 64 GB (ingår ej)
  Mörkerseende (upp till) Infraröd 8 m
  Rörelsedetektering 5-20 m
  Temperatur -10°C to +50°C
  Fuktighet (upp till) 90% relativ fuktighet (ej kondenserande)

   

   

  SIKKERTHJEM VARENR: S6IWC

  EAN: 5711826600217

  TUN / DB: 1922259

  SEG: 6386699

 • LEVERANS

  Gratis leverans

   

  Vi erbjudar GRATIS leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över.

   

  Dina SikkertHjem™ produkter laveras från Danmark med DB Schenker (GLS). Beställningar företagit innan kl. 15:00 på en vardag, leveras inom 2-4 dagar. Denna service är tyvärr inte tillgänglig på helgen där leveras produkterna den näst kommande vardag. I vissa fall kan det finnas förseningar hos GLS - detta är typisk förknippat med extrema väderförhållanden eller helgdagar. 

   

   

  Leveranspris för mindre order 

   

  Schenker Pris
     
  Utlämningsställe 139:-
  Företags- och hemleverans 139:-

   

   

  GRATIS LEVERANS
  Vi erbjudar gratis leverans av alla beställningar med ett värde på SEK 699,- eller över. På beställningar som är mindre end detta betalas avgift för leveransen enligt ovanstående.


  FØLJ DIN BESTÄLLNING
  När din beställning skickas från vårat lager, skickar DB Schenker/GLS dig en mail med ett unikt Track & Trace nummer. Med detta kann du lätt følja ditt packet hela vägen fram till dig. Har du anget ditt mobilnummer under beställningen, vill du också få en leveransstatus per SMS.


  HAR DU ÅNGRAT DIG?
  Har du ångrat köpet och ønskar du ändå inte att mottaga dina SikkertHjem™ produkter, då kan du välja att vägra mottagningen. Detta gör du ganska lätt vid att meddela leveranspersonen om att du inte önskar att ta emot packetet eller vid att låta bli att avhämta paketet, om denna är levererat till ett serviceställe .

  Når sändningen har återkommit till oss, kommer du att bli kontaktat av en kundservicemedarbetare, antingen via mail eller telefon. Denna kommer att fråga dig om detta val är medvetet eller om det är frågan om ett misstag. Bekräftar du att detta är medvetet, kommer medarbetaren att göra en kreditering av din beställning och återbetala med det samma.

 • RETUR OCH REKLAMATION

  Retur och Reklamationsrätt, samt service

   

  När du handlar i våran webbshop är du skyddad och kan känna dig alldeles trygg. Vi är tilldelat e-märket, vilket är din garanti för att våra affärsmetoder överhäller en lång rad av strama krav om skydd av dig som konsument, precis som du på samma gång automatisk är omfattat av konsumentskydd på hela kr. 10.000,00 per handel.

   

  Se vårat e-märket certifikat (öppnas i nytt fönster)
  Läsa mera om detta och konsumentskydd hår (öppnar i nyt fönster) 


  ÅNGERRET
  När du handlar i våran webbshop, har du alltid 14 dagers ångerret börjande från den dag du mottager dina varor.

   

  REKLAMATION
  Skulle du, mod förväntning, uppleva att ett SikkertHjem™ produkt inte fungerar efter hänsigten, står vi naturliktvis klar till att hjälpa, oavsett om du har handlat produkten direkt hos oss eller hos en av våra återförsäljare.

  Du har 3 års reklamationsrätt på alle SikkertHjem™ produkter, för utom batterier och SMS-kort.

   

  Alt du ska göra, är att kontakta vårat support-team på telefon 040-645 62 10 äller support@sikkerthjem.se.

   

  SERVICE
  Oavsett var du har köpt ditt SikkertHjem™ produkt, är vi klar till att assistera dig. För att säkra dig en precis och korrekt support redan från början, ber vi dig kontakta vårat support-team direkt.

   

  Kundservice & Support: 040-645 62 10 eller support@sikkerthjem.se

  (vardagar 9-18)