Skydda din villa med ditt eget villalarm

Undersökningar visar att villor är tjuvarnas föredragna "arbetsplats" - om du bor i en villa är alltså risken för att drabbas av inbrott dubbelt så stor som om du bor i lägenhet. Därför är ett villalarm en billig och säker investering i din och din familjs säkerhet.

På sikkerthjem.se hittar du ett stort urval av villalarm som vart och ett har olika funktioner som bidrar till att hålla ditt hem fritt från tjuvar. Ett villalarm från SikkertHjem bygger på grannsamverkanskonceptet. I händelse av inbrott får du och fyra självvalda kontaktpersoner ett larm-SMS, så att en eller flera av er snabbt kan skrida till handling och skrämma bort tjuven. Med ett villalarm från SikkertHjem får du även status-SMS om var någonstans i bostaden som tjuven befinner sig, så att du t.e.x vet om du ska gå till dörren på fram- eller baksidan.

 

GSM Villalarm med smart SMS-funktion

 

Hos SikkertHjem har vi gjort det så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Vi har bland annat sett till att du kan aktivera eller inaktivera ditt villalarm via ett enkelt SMS. Nu behöver du inte längre oroa dig för plattskärmen och smyckena där hemma - om du glömde bort att sätta på ditt villalarm när du skyndade ut genom dörren i morse, kan du bara skicka ett SMS så är ditt villalarm aktiverat inom bråkdelen av en sekund.

 

Sveriges Bästa och Billigaste Villalarm

 

Hos SikkertHjem anser vi att alla ska ha råd med ett effektivt villalarm. Därför är priserna mycket låga och kvaliteten mycket hög. Den nyaste tekniken parad med stor användarvänlighet och diskret design, gör villalarmet från SikkertHjem till ett av de ledande på marknaden. Du kan komponera ihop ditt villalarm så att passar just dina behov. Vi har redan satt ihop ett baspaket med villalarm åt til dig, och du kan bygga på det efter behov. Om du beställer ditt villalarm en vardag före kl. 13.00, levererar vi det till dig redan i morgon.

Vorat larm blev för et tag sen testat av Danmarks TV2 och du kan kolla inslaget här. Larmet blev testat jämt emot liknande larm med månadsagift och andre fasta månads kostnader. Sen dess har det hänt mycket hos SikkertHejm vi har blandt annat introducerat vårt nya S5Touch system som just nu är ett av dom mest sålda i Danmark. Det Danska magasinet ”Tänk & Test” gjorde i 2012 en jämförelse av dom mest sålda larm på den Danska marknaden och konklusionen var inte överraskande (för os i alla fall), resultatet blev att det inte betalar sig att investera i en abonnements-ordning . Den bästa trygghet uppnås i samarbete med dina grannar och et larm som understöttar detta koncept.


 

 

Villalarm – gratis leverans.

 

Vi garanterar dig det bästa köpet av villalarm. Dessutom erbjuder vi gratis leverans av ditt villalarm. Köp ditt villalarm i vår webbutik och få ett säkert hem.

 

Villalarm