Ett villalarm är en säker investering i dig och din familjs säkerhet. På SikkertHjem™ hittar du vårt senaste larm S6evo™.

S6evo™ är vårt internetbaserade larm där allt sker i realtid och allt synkroniseras över användarnas mobiltelefoner.

 

S6evo™ kan styras via vår kostnadsfria app. Här kan du se statusen när som helst, medan du kommer att få aviseringar om larmet går.

 

Vårt villapaket är för att säkra större bostäder, villor och fristående hus. Det är den bästsäljande av våra larmpaket, och den innehåller den största rabatten jämfört med att köpa delarna separat.

 

Du hittar våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Kombinera efter dina behov


Om du köper ett villalarm på SikkertHjem™ får du möjlighet att ordna ditt larmsystem efter dina behov när du köper vår extrautrustning.

 

Med tillbehör som SmartBulb, vibrationssensorer, Wi-Fi HD SmartCams och mycket mer har du möjlighet att sätta ihop ditt helt personliga S6evo villalarm.


Du hittar alla tillbehör från S6evo™ genom att klicka HÄR

 

Möjligheterna är många, och med vår S6evo™ är du garanterad ett villalarm som innehåller många funktioner som hjälper till att skapa trygghet för dig och din familj.

 

Sveriges billigaste villalarm


På SikkertHjem™ anser vi att alla ska ha råd med ett effektivt hemlarm. Därför är priserna längst ner och kvaliteten högst upp. Den senaste tekniken i kombination med hög användbarhet och diskret design gör vår villalarm till en av marknadsledarna.

 

Vi har redan satt ihop ett villapaket för dig som du kan utöka efter behov.