Videoövervakning

 

Videoövervakning har under många år varit ett fristående säkringssätt, som nu allt oftare har börjat integreras i larmsystem och det finns goda skäl till det! Videoövervakning underlättar nämligen polisens efterforskningar eftersom de enklare kan identifiera tjuven, och i slutänden bidrar detta till att fler inbrott blir uppklarade. Ju fler inbrott som klaras upp, desto mindre risk är det för att ditt hem ska drabbas. Med videoövervakning säkrar du alltså ditt hem samtidigt som du avsevärt hjälper dig själv i försäkringsfrågor.

 

Högteknologisk videoövervakning

 

SikkertHjems videoövervakning består av en avancerad rörelsedetektor med inbyggd videokamera och mikrofon. När larmsystemet är aktiverat och kameradetektorn registrerar rörelse i lokalen, aktiveras larmet på normalt sätt med siren, och du plus fyra självvalda kontaktpersoner får larm-SMS. Dessutom börjar kameradetektorn spela in video och ljud, som sparas automatiskt. När du kommer hem kan du via en USB-sladd ansluta kameradetektorn till din dator och spela upp den inspelade videon. Det är hur enkelt som helst och innebär inga tekniska svårigheter eller problem – allt du behöver göra är att skicka videoinspelningen till polisen och ditt försäkringsbolag.

 

Videoövervakning - skottsäkert bevismaterial!

 

Videoövervakning kan inte bara användas som en hjälp för polisens efterforskningar, utan utgör i många fall även nödvändigt bevismaterial gentemot försäkringsbolag. Generellt sett upplever de flesta i dag att försäkringsproceduren blir betydligt snabbare och mer friktionsfri om de har videoövervakning. Så detta skapar alltså säkerhet i flera avseenden - både när det gäller att säkra ditt hem mot inbrott och i fall olyckan skulle vara framme, till att säkerställa att du får ut den ersättning som du har rätt till från försäkringsbolaget.

 

På sikkerthjem.se hittar du prisvärd videoövervakning dygnet runt - hitta den videoövervakning som passar just dina behov. Här kan du handla i lugn och ro när det passar dig. Som en extra service har vi dag-till-dag-leverans – beställ i i dag och få din nya larmanläggning med integrerad videoövervakning redan i morgon.

 

 

 

 

Videoövervakning