Trådlöst larm - ett skydd mot inbrott. Stoppa oförbjudna gäster innan det är för sent. Med ett trådlöst larm från SikkertHjem™ kan du vara helt säker, både när du är hemifrån och när du är hemma.

 

Vi säljer endast larm som är överkomliga, extremt effektiva och naturligtvis diskreta i utformningen, så de dominerar inte din heminredning. Det är dock viktigt att skicka en signal till inbrottstjuvarna - det är därför SikkertHjem™ fönsterdekaler alltid kommer med ditt trådlösa larm. Undersökningar visar att de allra flesta inbrottsförsök endast avvärjs vid synen av SikkertHjem™ Fönsterdekaler.


Hitta alla våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Trådlöst larm - sov säkert på natten!

Du har möjlighet att välja ditt eget anpassade skalskydd med S6evo™ larmsystem. Här kan du justera skalskyddet, så t.ex. dina öppningsbrytare aktiveras på natten - men inte dina rörelsesensorer. På det här sättet kan du röra dig runt huset på natten med larm aktiverat, och samtidigt kommer din aktiverade öppningsbrytare att rapportera ett larm om dörrar eller fönster skulle vara öppna.

 

Du har också möjlighet att köpa olika typer av tillbehör till ditt S6evo™-larm.

 

T.ex. en SmartBulb som du kan ställa in för att slå på och av vid vissa tider. Eller kanske en SmartPlug som kan slå på din radio vid vissa tillfällen. Naturligtvis kan du också använda båda dessa två typer av tillbehör direkt i din app, där du kan aktivera / inaktivera dessa när du nu behöver dem.

 

Du har därför många alternativ för att anpassa ditt S6evo™ larmsystem till dina specifika behov.

 

Du hittar alla tillbehör till S6evo™ genom att klicka HÄR

 

 

Leverans av trådlöst larm

 

Öka säkerheten i ditt hem och skydda ditt hem från oönskade gäster. Du sparar tid, pengar och personliga förluster om du förebyggande skyddar dig mot brand och inbrott. På sikkerthjem.se hittar du ett stort urval av trådlösa larm av hög kvalitet till billiga priser.

 

Ta reda på vad som passar dina behov och ta en titt på vår webbshop. Ett trådlöst larm från Sikkerthjem™ är ett säkert val!