Trådlös larm

 

Trådlös larm - ett skydd mot inbrottstjuvar. Stoppa objudna gäster innan det är för sent. Med ett trådlöst larm från SikkertHjem kan du vara helt trygg, både när du är borta från din bostad och när du är hemma. Vi säljer endast larm som är prisvärda, ytterst effektiva och självklart diskret designade, så att de inte dominerar din heminredning. Dock är det viktigt att skicka en signal till inbrottstjuvarna - därför medföljer alltid SikkertHjem-larmskylt med din trådlösa larm. Undersökningar visar nämligen att merparten av de flesta inbrottsförsök avbrytas redan vid åsynen av SikkertHjem-larmskylten.

 

Trådlös larm – sov tryggt på natten!

 

Om olyckan skulle vara framme - utan att du själv har aktiverat ditt larm - kan du använda paniklarmet! Då aktiverar du sirenen och dina fyra självvalda kontaktpersoner får strax ett larm-SMS. Hjälpen är nära – det tar dina grannar bara några få minuter att komma till din undsättning. Paniklarmet kan aktiveras antingen på med knapp på själva larmpanelen, via fjärrkontrollen eller tillvalsprodukten panikknapp.


Med ett trådlöst larm från SikkertHjem kan du även använda delsäkringsfunktionen. Det vill säga att du fritt kan välja vilka larmdetektorer om ska aktiveras, och vilka som inte ska det. Delsäkringsfunktionen är mycket praktisk om du och dina familjemedlemmar t.ex. vill gå på toaletten under natten utan att larmet går i gång - samtidigt som ni vet att resten av bostaden är säkrad mot objudna gäster.

 

Dag-till-dag-leverans av trådlös larm

 

Nu kan du beställa ett trådlöst larm alla vardagar före kl. 13.00 och få det levererat ända fram till dörren redan dagen därpå. Öka säkerheten i din bostad och skydda ditt hem mot objudna gäster. Du sparar både tid, pengar och personliga förluster om du preventivt säkrar dig mot brand och inbrott. På sikkerthjem.se hittar du ett stort urval av trådlösa larm av hög kvalitet till billiga priser. Ta reda på vad som passar just dina behov och kika in i vår webbutik. Ett trådlöst larm från SikkertHjem är ett säkert val!

 

 

Trådlöst larm