Med ett trådlöst GSM-larm från SikkertHjem™ kan du markant minska risken för objudna gäster, stulna värdesaker och förlorad trygghetskänsla. Undersökningar visat att risken för att bli utsatt för inbrott är tre gånger större om din bostad inte är utrustad med t.ex. ett trådlöst GSM-larm. Inbrottstjuvarna väljer nämligen oftast den enkla lösningen - de letar sig särskilt efter bostäder som saknar trådlösa GSM-larm. Om du inte redan har ett trådlöst GSM-larm, är din bostad just nu sårbar för inbrottstjuvar. Är det värt att ta den risken? Skydda ditt hem mot inbrott - beställ ett trådlöst GSM-larm i dag och var skyddad mot inbrott redan i morgon.

 

Upp emot var tredje svenskar har haft inbrott eller upplevt inbrottsförsök, och tyvärr stiger siffrorna för grov kriminalitet i samband med inbrott. Det vill säga rån i hemmet, då individer eller familjer utsätts för fysiska övergrepp. Därför är det viktigt att du följer förhållningsreglerna och gör det så svårt som det bara går för inbrottstjuvarna. Du kan köpa ditt larm redan nu och därmed minska risken för att en så fruktansvärd upplevelse ska drabba dig och din familj! Skaffa ett huslarm och låt objudna gäster stanna kvar ute i kylan!

 

Trådlöst GSM-larm - få en säkerhetsuppgradering NU

 

Du kan säkert nicka igenkännande till att ditt hus eller din lägenhet är den dyraste och största investering du har gjort. Huset eller lägenheten utgör ramen runt ditt hem, dina värdesaker och framför allt dig själv och familj. Men frågan är ifall du är säkrad i form av ett trådlöst GSM-larm? När det handlar om att installera ett larmsystem - som exempelvis ett trådlöst GSM-larm - tar det i genomsnitt ända upp till fem år att fatta detta beslut. Under den tidsperioden kan tjuvarna obehindrat smita iväg med alla dina värdeföremål flera gånger om! Satsa på en avgörande säkerhetsuppgradering av ditt hem NU - investera i ett trådlöst GSN-larm från SikkertHjem.

 

Intresserad av ett billigt och effektivt trådlöst GSM-larm?

 

Trådlöst GSM-från SikkertHjem™ - marknadens bästa och billigaste! Ett trådlöst GSM-larm är ett effektivt och billigt skydd för DITT hem. Mota tjuvarna i grinden. Glöm allt du läst om snubbeltrådar och glupska vakthundar - allt du behöver är ett trådlöst GSM-larm, som till på köpet är otroligt lätt att installera. Du slipper fula hål i väggen och opraktiska sladdar. 

Du hittar vårt S5-Touch larmsystem genom att klicka HÄR

 

 

Trådlöst GSM-larm