Tjuvsäkring

 

Tjuvsäkring av ditt hem är en viktig säkerhetsåtgärd som skapar trygghet för dig och din familj! Tjuvsäkring i form av ett GSM-larmsystem från SikkertHjem är ett effektivt och prisvärt sätt att totalsäkra din bostad. Alla våra larm bygger på grannsamverkanskonceptet - det vill säga att du och fyra självvalda personer från ditt nätverk får ett SMS i händelse av inbrott. Din granne eller närboende kan reagera mycket snabbare än en väktare från en larmcentral, vilket kan förhindra att tjuven lyckas stjäla något från ditt hem - glöm inte bort att tjuven inte väntar på väktaren!

 

Du kan alltid utöka din tjuvsäkring så att den även omfattar t.ex. gas- och brandlarm - vi har samlat alltihop åt dig på den här sidan! På sikkerthjem.se hittar du allt du behöver för att göra ditt hem till en säkrare plats för dig och din familj! Hos SikkertHjem vägrar vi att kompromissa med kvaliteten - och därför hittar du Sveriges bästa och absolut billigaste tjuvsäkringssystem här på sidan.

 

Tjuvsäkring - minska inbrottsrisken!

 

I Sverige begås fler och fler brott. Det är en hemsk utveckling - men DU kan bidra till att bromsa den om du investerar i tjuvsäkring. Håll objudna gäster borta och sov tryggt på natten! Om olyckan skulle vara framme så vet du med säkerhet att ditt larmsystem kommer att larma både dig och ditt nätverk och inte minst aktivera en siren som tjuter med hela 110 db - det betyder alltså att hela trappuppgången eller villagatan kan höra att det är en tjuv i farten.

 

Letar du efter en billig och effektiv tjuvsäkring?

 

På sikkerthjem.se hittar du prisvärd och effektiv tjuvsäkring som du kan utöka efter behov. Vi har gjort det enkelt för dig att säkra din bostad - beställ tjuvsäkring i form av ett bäst-i-test-larmsystem i dag och få det levererat redan i morgon.

 

 

Tjuvsäkring