Tjuvsäkring i ditt hem är en viktig säkerhetsåtgärd som skapar trygghet för dig och din familj! Ett tjuvsäkringssystem i form av ett internetbaserat larmsystem från SikkertHjem™ är ett effektivt och prisvärt sätt att helt säkra ditt hem.

 

Vårt S6evo™ larmsystem är din säkerhet för tjuvsäkring. Detta larmsystem är internetbaserat och allt sker i realtid.

 

Våra S6evo™ larmpaket är utformade efter ditt hems storlek. Här kan du välja S6evo™ Startpaketet, som är minimipaketet för ett komplett system. S6evo™ lägenhetspaket är packat med tillbehör till lägenheten, där S6evo™ villapaket är paketet för de större bostäderna.

 

Det är också med S6evo™ Villa-paketet som du uppnår de största besparingarna jämfört med alla tillbehör som ingår i paketet.

 

Du hittar alla våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Möjlighet att expandera och anpassa


Du kan när som helst utöka ditt tjuvsäkring till att inkludera t.ex. vatten- och röklarm - vi har allt för dig och du hittar alla tillbehör genom att klicka HÄR.

 

På SikkertHjem™ hittar du allt du behöver för att göra ditt hem till en säkrare plats för dig och din familj.

 

På SikkertHjem™ vägrar vi att kompromissa med kvalitet - därför hittar du Sveriges bästa och absolut billigaste tjuvsäkringssystem på denna sida.

 

Tjuvsäkring - sänk inbrottsgraden


Håll utbjudna gäster ute och sova säkert på natten! Om olyckan skulle inträffa, vet du säkert att ditt larmsystem varnar både dig och ditt nätverk om en tjuv är på språng.

 

Letar du efter billigt och effektivt tjuvsäkring?


På SikkertHjem™ hittar du prisvärt och effektivt tjuvsäkring som du kan utöka efter behov. Vi har gjort det enkelt för dig att säkra ditt hem.