Tjuvlarm

 

Det är hög tid att göra tjuvarna arbetslösa med ett tjuvlarm från SikkertHjem – den nyaste tekniken kombinerat med stor användarvänlighet och diskret design gör vårt tjuvlarm till ett av de ledande på marknaden. Det låter kanske som en dyr lösning, men om du beställer ditt larm på sikkerthjem.se sparar du både tid och pengar. Vi har enbart tjuvlarm av hög kvalitet till låga priser. Så förtvivla inte - det är en billig investering att totalsäkra ditt hem.

 

Ligg steget före tjuvarna - redan med din SikkertHjem-larmskylt i fönstret kan du preventivt säkra ditt hem. De absolut flesta tjuvar vänder om när de ser larmskylten och letar reda på en lägenhet eller ett hus utan en larmskylt. Det skapar trygghet och säkerhet för både dig och din familj. Med våra smarta GSM-tjuvlarm kan du till och med fjärrstyra ditt tjuvlarm. Du kan alltså sätta på och stänga av larmet efter behag - även om du befinner dig flera kilometer bort. Allt som krävs är ett enkelt SMS.


Trådlöst tjuvlarm - slipp krånglet

 

Fördelen med trådlösa tjuvlarm är bland annat att du slipper allt krångel med sladdar som är opraktiska, för korta och mycket osmarta. Med ett trådlöst tjuvlarm är du inte tvungen att installera detektorerna i närheten av ett vägguttag - du kan placera dem precis där du vill och tycker att det är mest praktiskt. På den här sidan hittar du installationsguiden, som det bara är att följa steg för steg. Det tar dig bara ett ögonblick, och så har du redan ökat säkerheten i ditt hem gentemot inbrott och rån.

 

Intresserad av ett trådlöst tjuvlarm?

 

Är du intresserad av att totalsäkra ditt hem med ett av marknadens bästa och billigaste trådlösa tjuvlarm? De är lika enkla att använda som din mobiltelefon. Kika in i vår webbutik och se det stora urvalet av trådlösa tjuvlarm. Vi har Sveriges lägsta priser på tjuvlarm, och du kan självklart beställa ditt trådlösa tjuvlarm dygnet runt.

 

 

Tjuvlarm