Tjuvlarm


Det är dags att göra tjuvar arbetslösa med ett inbrottslarm från SikkertHjem™ - den senaste tekniken i kombination med hög användarvänlighet och diskret design gör vårt inbrottslarm till en av marknadsledarna. Det kan låta som en dyr lösning, men om du beställer ditt larm på SikkertHjem™ sparar du både tid och pengar. Vi har bara inbrottslarm av hög kvalitet till låga priser. Så förtvivla inte - det är en billig investering att helt säkra ditt hem.

 

När säkerhet inte behöver kosta en förmögenhet


På SikkertHjem™ hittar du Sveriges billigaste inbrottslarm. Om du köper inbrottslarm från oss betalar du bara för systemets pris. Du undviker dyrare prenumerationer och dolda avgifter.

 

Vår S6evo™ är uppdelad i olika paket, där den enda skillnaden är antalet tillbehör. Så du har möjlighet att sätta ihop ditt inbrottslarm exakt efter dina behov.

 

Vår S5-Touch™ finns i ett Villa-paket med tillbehör.

 

Du hittar alla våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Alla våra inbrottslarm är kompletta system som är redo att användas efter mottagandet.

 

Fördelar med inbrottslarm från SikkertHjem™


Det finns många fördelar med att välja inbrottslarm från SikkertHjem™. Förutom att vara Danmarks billigaste inbrottslarm är SikkertHjem™ platsen där du kan sätta ihop ditt inbrottslarm efter dina behov.

 

En annan fördel är att våra inbrottslarm bygger på principen om grannskapssamhället. Du har således möjlighet att välja användare som, precis som du, kommer att få SMS eller aviseringar vid inbrott.

 

För vår S6evo™ har du möjlighet att välja ett obegränsat antal användare och gäster. Här har du möjlighet att välja vilken tillgång dina användare och gäster ska ha till ditt inbrottslarm. Du väljer också vilken typ av SMS och aviseringar de ska få.

 

För vår S5-Touch™ har du möjlighet att välja upp till fyra mottagare. Dessa fyra användare kommer att få SMS och alla samtal vid inbrott.

 

Det är här du garanteras en snabb reaktionstid, eftersom det är ditt område som har möjlighet att reagera vid inbrott.

 

Ta en titt på vår webbshop och se det stora urvalet av trådlösa inbrottslarm. Vi har Sveriges lägsta priser på inbrottslarm, och du kan naturligtvis beställa ditt inbrottslarm dygnet runt.