Det finns många olika sätt att skydda ditt hem mot stöld. En av de mest effektiva är ett inbrottslarm. På SikkertHjem™ erbjuder vi inbrottslarm utan abonnemang. Det betyder att när du köper ett inbrottslarm från oss, så undviker du extra kostnader varje månad - så det billiga priset du ser här på webbplatsen är det du får.

 

Alla våra larm är noggrant testade och bland de absolut bästa och mest effektiva på marknaden. Men oroa dig inte, här är effektiviteten inte lika skyhöga priser - tvärtom! På SikkertHjem™ hittar du högkvalitativa larm till låga priser.

 

Tjuvlarm utan abonnemang säkrar ditt hem


Nu kan du helt säkra ditt hem med ett Tjuvslarm utan abonnemang från SikkertHjem™. Vi ser till att du kan sova säkert på natten, oavsett om du är ute eller hemma.

 

Hos oss hittar du också tjuvlarm utan abonnemang på stugan eller trädgårdshuset. Inbrottsgraden är mycket högre i fritidshusområden där det finns färre personer, och tjuvarna kan därför mer eller mindre ostörd köra iväg med ett helt innehåll. Genom att installera ett inbrottslarm från SikkertHjem™ i ditt sommarhem kan du minska risken för inbrott avsevärt.

 

I de allra flesta fall skrämmer larmsirenen bort tjuven, men skulle tjuven oväntat välja att ignorera sirenen är du skyddad med vårt inbrottslarm via principen om grannhjälp. Detta innebär att du kan välja en eller flera personer i närområdet som kommer att meddelas vid ett inbrott. Eftersom den här personen redan bor nära inbrottsplatsen kan han eller hon svara mycket snabbare än en vakt från ett akutcenter.

 

Se och läs mer om våra produkter


Startpaket - S6evo ™ larmsystem
1499,00 SEK

Lägenhetspaket - S6evo ™ larmsystem
1999,00 SEK

Villapaket - S6evo ™ larmsystem
2499,00 SEK

Sveriges lägsta priser på tjuvslarm utan abonnemang


På SikkertHjem™ hittar du Sveriges lägsta priser på tjuvslarm utan abonnemang. Allt du behöver göra är att bestämma vilket larm du vill ha.

På SikkertHjem™ har vi gjort tre olika larmpaket så att du kan hitta det som passar dig och ditt hem bäst:

 

S6evo™ Startpaket
S6evo™ Lägenhetspaket
S6evo™ Villa-paket.

De olika paketen innehåller allt du behöver för att säkra ditt hem. Oavsett vilket paket du väljer kommer du naturligtvis att undvika månatliga extra kostnader och dyra prenumerationer.

 

Du har också möjlighet att köpa olika tillbehör till ditt inbrottslarm. Möjligheterna är många, det handlar bara om att välja hur mycket ditt hem ska säkra.

Du hittar alla tillbehör till S6evo™ genom att klicka HÄR