SMS-larm

 

Trådlöst SMS-larm - varje sekund räknas om det är inbrott eller brand i ditt hem. Därför är det helt avgörande att du och fyra andra personer från ditt nätverk i sådana fall genast larmas, så att ni kan vidta åtgärder. Med ett SMS-larm från SikkertHjem får du till och med fortlöpande meddelande om var i huset eller lägenheten tjuven befinner sig, så att du eller någon annan från ditt SMS-nätverk kan handla utifrån detta. Larmsystemet fungerar enligt grannsamverkanskonceptet – det vill säga att du väljer ut fyra personer utöver dig själv som ska larmas ifall olyckan skulle vara framme. Det smarta med ett SMS-larm är bland annat att du och/eller andra från ditt nätverk – till skillnad från en väktare från en larmcentral - kan reagera omedelbart och därmed minska omfånget av skadorna.

 

SMS-larm - snabbare och mer effektivt

 

Ett SMS-larm är ett så kallat GSM-larm som kommunicerar med dig via mobila nätverket. Allt du behöver är ett SIM-kort - precis som i din mobiltelefon. Det är enkelt och framför allt billigare, eftersom du slipper att betala dyra telefon- och Internetanslutningar. Dessutom kan larmsystemet användas via SMS. Du kan sätta på eller stänga av larmet via SMS-meddelanden, och därför har vi utvecklat en app till Android-telefoner, som också kan användas för detta ändamål. Så om du en dag glömmer bort att sätta på ditt larm, kan du utan problem övervinna stora avstånd och sätta på larmet med ett enkelt SMS - snabbt och effektivt!

 

Spotpris på SMS-larm!

 

På sikkerthjem.se hittar du alltid ett SMS-larm till spotpris. Vi har samlat allt på samma ställe så att du hittar allt det du behöver till ditt nya SMS-larm här på sidan - batterier, fjärrkontroll, kontantkort, inställningsguide osv. Det är bara att hugga in! Ta god tid på dig och vilka SMS-larm som uppfyller dina behov. Du kan när som helst utöka ditt larmsystem till att även omfatta andra funktioner som exempelvis videoövervakning och rörelsedetektorer. Beställ ditt nya SMS-larm i dag och få det levererat i morgon.

 

 

SMS-larm