SMS-larm


På SikkertHjem™ hittar du ett stort urval av larmsystem som förhindrar dig och din familj på bästa möjliga sätt, både förebyggande och vid en olycka.

 

Problemet med larmsystem associerade med en kontrollpanel är att du ofta måste vänta länge på hjälp. När du använder konceptet granngemenskap är hjälpen bara några minuter bort. Tjuven väntar inte på vakten, så varför ska du göra det? Låt människorna som är precis i närheten vara din livlina vid inbrott.

 

Med vårt S6evo™ larmsystem har du möjlighet att utöka ditt grannskap med vårt SMS-kort. Vårt SMS-kort har två funktioner. Den används som en säkerhetskopia om din internetanslutning skulle få en krasch. Samtidigt används det som ett SMS-larm för antalet användare du har valt. De kommer därför att få SMS-larm i händelse av inbrott. Det är effektiv privat säkerhet.

 

Du hittar våra s6evo larmsystem genom att klicka HÄR


Vårt S5-Touch™-larmsystem är GSM-baserat. Det betyder att du är 100% säker här via SMS-larm. Du styr larmsystemet via SMS och kan välja upp till 4 personer som får SMS vid inbrott.

 

Ett alternativ som är överkomligt


SikkertHjems SMS-kort erbjuder obegränsad förbrukning för ditt S6evo™-larmsystem i 12 månader. SMS-kortet är giltigt i 12 månader från den dag du aktiverar kortet. Du kan välja att förlänga kortet digitalt, så att du inte behöver byta ut kortet. Efter tolvmånadersperioden kostar det 359 SEK för en förnyelse.