S6evo™ i verkligheten - SikkertHjem™ Scandinavia

 

Inbrott gav ökning i försäljningen av larmsystem


S6evo™ larmsystem från SikkertHjem™ har gett trygghet.

 

Ett lugnt bostadsområde i norra själland drabbades av sju inbrottare inom några månader. Ingen av inbrotten har klarats upp, och det orsakade stor osäkerhet bland invånarna. Mia och Brian valde därför att investera i det nya S6evo larmsystemet från SikkertHjem, liksom flera grannar i grannskapet. Det har återställt lugnet trots ett enda inbrott senare i en villa utan larmsystem.

 

Mia och Brian flyttade för ungefär 1½ år sedan från Köpenhamn till Ölstykke. Paret, som båda är 35 år, tog över ett underbart 1-vånings hus från en äldre familjemedlem, och de såg fram emot att ersätta det hektiska livet i huvudstaden med lugn och ro och frisk luft i bostadsområdet. Strax efter flytten var de också glada att bli föräldrar till tvillingarna Roar och Vidar, så de var glada.

 

 

Sju inbrott på få månader


Tyvärr blev kvarteret kort påverkat av totalt sju inbrott inom några månader. Det skakade många invånare, bestående av både familjer med småbarn och äldre invånare i något äldre hem.

 

- Vi blev osäkra och nervösa om vi också skulle få objudna gäster. Kvarteret har ett antal äldre hus med höga häckar och täta ställen så tjuvarna kan arbeta i fred, säger Mia och Brian.

 

- Vi gick överens om att investera i ett larmsystem, men vi fann att de nuvarande larmsystemen på marknaden var för dyra - särskilt på grund av de relativt dyra prenumerationerna kopplade till larmcentraler, säger de.

 

Mia är en ergoterapeut och arbetade före sin mammaledighet med funktionshindrade personer, medan Brian var ursprungligen utbildade snickare men har nu ändrat sin karriär som pedagogisk konsult. På rekommendation av en granne följt av lite forskning på Internet bestämde de sig för att investera i det nya S6evo-larmsystemet från SikkertHjem och de ångrade inte det.

 

 

Enkel installation


- Jag tycker att det är briljant att du är fri från de dyra prenumerationerna. Samtidigt var det överraskande lätt att installera i huset, och med ett paketpris på ca. SEK 1600 - inkl. Moms får verkligen valuta för pengarna, säger Brian.

 

Installationen av fönster- och dörrssensorerna och rörelsessensorerna gick väldigt enkelt, och installationen av SikkertHjem-appen på telefonen var också enkel och smärtlös.

 

- Som en gammal hantverkare är du inte för mycket för att läsa instruktioner för användning, så jag kastade mig ut i det bara. Jag hittade en riktigt bra video på Youtube, vilket förklarar installationen på mindre än fem minuter, och det var det Brian säger.

 

Förutom S6evo-paketet har Mia och Brian investerat i ytterligare utomhus sensorer samt en kraftfull utomhus siren som inte kan ignoreras när den startar.

 

- Vi har haft ett enda fellarm som orsakade sirenerna att väcka hela kvarteret. Det berodde på funktionsfel, men grannarna kunde inte veta. Lyckligtvis fick vi stoppa innan de kom upp för att kontrollera vad som var fel. Det fanns både grannar som hade blivit varnade genom appen och andra som råkade vara hemma och hörde sirenen. Det var jättebra att se hur många grannar svarade på så kort tid, säger Mia.

 

- Vi har till och med spunnit över till några grannar där larmet gick, men lyckligtvis var det bara prat om fellarm. De många inbrottstjuvarna har gjort människor i grannskapet närmare varandra, och vi blir gradvis en del av larmet. Det är mitt intryck att S6evo från SikkertHjem är det mest populära larmsystemet i grannskapet, säger Brian.

 

 

Familj och vakthunden Pascal

 

En speciell utmaning för paret är att de har en hund. Det är en 2½ år gammal schaefer som heter Pascal, som är både en riktig familjehund, men ger dem också som en vakthund som reagerar högt när främlingar kommer in i trädgården.

 

- När jag är ensam hemma med tvillingarna, oavsett om det är dag eller natt, Startar jag skal säkring. Så vi kan alla, inklusive. Pascal, rör oss fritt runt huset utan att aktivera larmet. När jag är ute och går med tvillingarna, har jag Pascal med, och då kan han inte passa huset. Så slår jag på både externa och interna larm, säger Mia.

 

Förutom grannarna i grannskapet är Mia och Brian också nöjda med en Facebook-grupp med över 500 medlemmar, som delar erfarenheter om SikkertHjems S6evo-system.

 

- Det finns många som gör tips och tricks på Facebook. Vi har faktiskt aldrig behövt ringa SikkertHjems support, och det räcker för att systemet är så intuitivt. Dessutom säkerställer det att när batterierna i sensorerna ändras och när det finns uppdateringar till programvaran, gör oss ännu säkrare, Fastslår Mia och Brian.

 

 

Vagthunden Pascal -SikkertHjem™ Scandinavia

 Vakthunden Pascal

 

 

FAKTA

S6evo™ är utvecklat och designat av SikkertHjem™ som är skandinaviens största leverantör av gör-det-själv larm, med fler än 50.000 larmsäkrade hem och företag.
S6evo™ är helt utan löpande abonnemang, utryckningsavgift, installationsavgift och kontrakt förpliktelser. Med andra ord, när du har köpt ditt S6evo™ är larmet ditt och du betalar inte extra.
S6evo™ är inte bara ett av marknadens bästa larmsystem, men det fungerar också som hjärnan i ditt smarta hem. Lägg till t.ex SmartPlugs, och automatisera styrningen av dina lampor.
S6evo™ kan utbyggas med säkring mot mer än bara inbrott, lägg till t.ex röklarm. Vattensensorer, vibrationssensorer och HD videoövervakning.