Privatsäkring


Gör privat försäkring till din livförsäkring - Hushåll utsätts för hemrån nästan dagligen. Det är en hemsk upplevelse som kan ha enorma ekonomiska och personliga kostnader. Därför är det viktigt att du fattar rätt beslut för dig och din familj och investerar i privata försäkringar. Det är en investering i din och din familjs säkerhet!

 

Privatsäkring - varför vänta på vakten?


På Sikkerthjem.se hittar du ett stort urval av larmsystem som, både förebyggande och i händelse av en olycka, säkerställer dig och din familj det bästa möjliga.

Vårt S6evo larmsystem är internetbaserat och ger dig därför privat säkerhet i realtid. Du styr larmsystemet via en gratis app som kan laddas ner från både GooglePlay och Appstore.


Vi har redan satt ihop larmpaket som baseras på storleken på ditt hem.


S6evo ™ startpaket är minimipaketet som innehåller ett komplett larmsystem. Här kan du köpa exakt de tillbehör du behöver.

 

S6evo ™ lägenhetspaket är också ett komplett larmsystem för privatsäkring. Här ingår tillbehör i paketet, vilket motsvarar en lägenhet. Här kan du alltid köpa fler tillbehör om det behövs.

 

S6evo ™ Villa-paketet är vårt mest köpta larmpaket för privatsäkring. Här får du mest för pengarna jämfört med att köpa tillbehör bredvid.

 

Du hittar S6evo ™ startpaket HÄR

 

Du hittar S6evo ™ lägenhetspaket HÄR

 

Du hittar S6evo ™ Villa Package HÄR

 

Din förmåga att anpassa ditt system


Med ett S6evo-larmsystem för privatsäkring har du möjlighet att anpassa ditt system till dina specifika behov. Beroende på vilket S6evo larmpaket du väljer kan du köpa tillbehör som hjälper till att skydda ditt hem privat.

Du kan lägga till alla tillbehör du vill ha - det finns inga begränsningar.

 

Du har möjlighet att köpa flera rörelsesensorer och öppningsbrytare. Du har också möjlighet att lägga till tillbehör som SmartBulb, Vibrationssensorer, SmartPlug och mycket mer.

 

Du hittar alla tillbehör till S6evo ™ genom att klicka HÄR

 

Få en privat försäkring nu och SPARA pengar!


På Sikkerthjem.se hittar marknadens billigaste och bästa privatsäkring. Det ökar säkerheten i ditt hem och skapar trygghet för dig och din familj. Alla våra larmsystem är extremt användarvänliga, enkla att installera och enkla att använda. Vi har daglig leverans av alla produkter, så om du senare vill utöka ditt larmsystem med t.ex. videoövervakning, du kommer att få paketet från SikkertHjem redan dagen efter beställningen, och på kort tid har du installerat videoövervakningen - det tror vi är effektiv privat säkerhet!