Privatsäkring

 

Gör privatsäkring till din livförsäkring. Det är en fruktansvärd upplevelse som kan innebära både stora ekonomiska och personliga kostnader, att bli drabbad av inbrott i ditt hem. Därför är det viktigt att du fattar rätt beslut för dig och din familj och investerar i privatsäkring. Det är en investering i din och din familjs säkerhet!

 

Privatsäkring - varför vänta på väktaren?

 

Hos SikkertHjem hittar du ett stort urval av larmsystem som säkrar dig och din familj på bästa sätt, både förebyggande och om olyckan skulle vara framme. Alla dessa larm kommunicerar via mobilnätverket. Det innebär att du och fyra självvalda personer får ett larm-SMS om det sker ett inbrott. Det är effektiv privatsäkring! Du kommer att ligga steget före tjuven, bland annat därför att de absolut flesta av dagens tjuvar fortfarande klipper av telefonledningen i ett försök att inaktivera larmet - och det påverkar givetvis inte ditt larm från SikkertHjem.

 

Problemet med larmsystem som är anslutna till en väktarcentral är att du ofta tvingas vänta länge på hjälp. När du utnyttjar grannsamverkanskonceptet, finns hjälpen bara några få minuter bort. Tjuven väntar inte på väktaren, så varför ska du göra det? Låt de personer som befinner sig alldeles i närheten vara din livlina i händelse av inbrott eller rån i hemmet, så minskar du risken för att något allvarligt ska hända!

 

Skaffa privatsäkring nu och SPARA pengar!

  

På SikkertHjem hittar du marknadens billigaste och bästa privatsäkring. Det ökar säkerheten i ditt hem och skapar trygghet för dig och din familj. Alla våra larmsystem är ytterst användarvänliga, enkla att installera och lätta att använda. Vi har snabba leveranser av alla produkter, så om du längre fram vill utöka ditt larmsystem med t.ex. videoövervakning, kommer du redan dagen efter beställning att få paketet från SikkertHjem, och på bara en liten stund har du installerat videoövervakningen - det är vad vi kallar effektiv privatsäkring!

 

 

Privatsäkring