Privatlarm

 

Det kan löna sig att investera i ett privatlarm! Fullbordade inbrott eller inbrottsförsök inträffar varje dag i många bostäder, och dessa brott har ökat kraftigt. Det kan bli en riktigt dyr historia både ekonomiskt och personligt om du kommer hem till en krossad ruta och en uppochnervänd bostad - något du hade kunnat undvika med ett privatlarm! Faktiskt visar undersökningar att hela 20 % av tjuvens ingångsvägar sker genom en krossad ruta, och därför kan det verkligen löna sig att investera i en dörr/fönsterdetektor. Hos SikkertHjem kan du sätta ihop ditt helt egna larmsystem som passar just dina behov. Det vill säga att du kan integrera t.ex. videoövervakning, dörr/fönsterdetektor och/eller trådlös rörelsedetektor m.m. efter behov.

 

Alla våra privatlarm bygger på den senaste tekniken inom larmsystem. Det är hög kvalitet till låga priser! Vår filosofi är att alla ska ha råd med ett privatlarm, och därför kan du börja med ett mindre paket, med ett prisvärt larm, som ger ett grundläggande skydd.

 

Privatlarm - ett försäkringskrav!

 

Ett privatlarm kan vara din viktigaste säkerhetsåtgärd i ett försäkringsärende. Om du har många värdeföremål i din bostad, kan försäkringsbolaget faktiskt kräva att du har ett privatlarm - om inte, kan du inte få ersättning vid inbrott. Så om du vill säkra ditt hem mot inbrott och samtidigt säkerställa att du verkligen får ersättning om olyckan skulle vara framme, bör du fatta ett klokt beslut och investera i ett privatlarm.

 

SPARA pengar på privatlarm

 

Håll tjuvarna borta med ett prisvärt privatlarm av hög kvalitet från SikkertHjem. Vi har snabba leveranser.

Kika in i vår webbutik och se det stora urvalet av privatlarm. Vi står självklart alltid till ditt förfogande om du behöver råd och vägledning om vilket privatlarm du ska välja!

 

Privatlarm utan abonnemang

 

Är du trött på dyra abonnemang? Här får du ett privatlarm utan abonnemang. När du köper ditt larm hos oss, äger du själv systemet och slipper orimliga hyrkostnader. Välj mellan olika paket och få ett mycket bra pris på ett privatlarm utan abonnemang.

 

 

Privatlarm