Privat larm


Det lönar sig att investera i ett privat larm. Avslutat inbrott eller försök till inbrott sker varje dag i Sverige, och antalet ökar stadigt.

 

Det kan vara ett riktigt dyrt nöje både ekonomiskt och personligt om du kommer hem till ett krossat fönster och ett rippat innehåll - det kunde ha undvikits med ett privat larm.

 

På SikkertHjem™ kan du sätta ihop ditt eget privata larm som passar dina behov. Vi har olika larmpaket där skillnaden är antalet tillbehör.

 

Oavsett om du köper vårt Internetbaserade S6evo™ privata larm eller vårt S5-Touch™ privata larm, är du garanterat ett komplett larmsystem.

 

Alla våra privata larm är baserade på den senaste tekniken inom larmsystem. Det är hög kvalitet till låga priser. Vår filosofi är att alla ska ha råd med ett privatlarm, och därför kan du få ett privatlarm från endast 1499 SEK. Det är så billigt att även tjuven skulle köpa det - snarare än att stjäla det!

 

Du hittar alla våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Privatlarm - ett försäkringsanspråk


Ett privat larm kan vara din viktigaste säkerhetsåtgärd i ett försäkringsfall. Om du har många värdesaker i ditt hem kan försäkringsbolaget faktiskt kräva att du har ett privat larm - om inte, har du inte rätt till ersättning vid ett inbrott. Så om du vill säkra ditt hem mot inbrott och samtidigt se till att du faktiskt får ersättning om olyckan skulle vara ute, gör ett klokt beslut och invester i ett privat larm.

 

Spara pengar på privata larm


Håll tjuvarna borta med ett billigt privatlarm av hög kvalitet från SikkertHjem™. 

Ta en titt på vår webbshop och se det stora urvalet av privata larm. Naturligtvis står vi alltid till ditt förfogande om du behöver råd och vägledning om vilket privatlarm du ska välja.

 

Privatlarm utan prenumeration


Är du trött på dyra prenumerationer? Här får du ett privat larm utan prenumeration. När du köper ditt larm från oss äger du systemet själv och undviker orimliga hyresavgifter. Välj mellan olika paket och få det bästa priset på ett privat larm utan prenumeration.