Pris på larmsystem

När du ska välja ett larmsystem handlar det i hög grad om trygghet för dig, din familj och ditt hem. Du ska kunna lita på att ditt larmsystem ser till ditt hem väl, oavsett om du är hemma eller inte.


Hos SikkertHjem hittar du billiga larmsystem för privatpersoner, och vi har sett till att hålla nere priset så att alla kan ha råd med ett larmsystem. Här kan du läsa mer om vad ett larmsystem hos SikkertHjem kostar. 

Vad kostar ett larmsystem?

Det finns många olika larmsystem i många olika prisklasser. Hos SikkertHjem har vi gjort olika larmsystemspaket så att du kan hitta det som passar bäst till ditt hem och dina behov. Våra larmsystem är indelade i tre olika paket som har olika tillbehör för att passa till de olika hem de ska användas i. Det betyder också att priset varierar mellan de tre larmsystemen. De tre paketen är: 


  • Startpaketet, som är en bra utgångspunkt för larmsystem. Pris: 999,00 kronor.

  • Lägenhetspaketet, som är ett bra larmsystem för mindre bostäder och lägenheter. Pris: 1 499,00 kronor. 

  • Villapaketet, som passar större bostäder. Pris: 1 699,00 kronor. 


Genom att välja ett av våra paket ser du till att du får det rätta skyddet till ditt hem samtidigt som du bara betalar för det som du behöver. 

Välj rätt tillbehör efter dina behov

Hos SikkertHjem vet vi att det är mycket individuellt vad som behövs för att en person ska känna sig trygg. För en del räcker det att ha ett larm som skrämmer bort eventuella inbrottstjuvar, medan andra behöver en kamera som övervakar det hela, både ute och inne. Hos SikkertHjem har du möjlighet att anpassa ditt larmsystem efter dina behov. Vi har satt ihop våra paket så att du enkelt kan välja ett komplett larmsystem, men du har även möjlighet att välja till olika tillbehör för att skräddarsy din säkerhetsupplevelse

Marknadens bästa och billigaste larmsystem

Oavsett vilket larmsystem du väljer får du glädje av vårt S6evoTm-larm som ger ett komplett larmsystem för en billig peng. Med S6evoTm är du garanterad marknadens absolut billigaste och bästa larmsystem. Vi vägrar att kompromissa med kvaliteten, och det tycker vi inte heller att du ska göra. Nu behöver du nämligen inte nöja dig med det näst bästa. Hos SikkertHjem hittar du larmsystem i toppklass till mycket låga priser.


Läs mer om våra larmsystem här.