Ett larmsystem ger trygghet i vardagen. Hos SikkertHjem har du möjlighet att få det larmsystem som passar just dina behov. Våra olika larmpaket innehåller olika tillbehör så att du bara betalar för det du behöver. 

Hitta det bästa larmsystemet

Det finns många olika larmsystem på marknaden. Gemensamt för dem är att de ska skapa trygghet och förhindra inbrott i hemmet. Ändå är det stor skillnad mellan de olika larmsystemen, både när det gäller kvalitet och pris. 


När du ska välja larmsystem, är det viktigt att du utgår från dina konkreta önskemål och behov. Det finns inte ett hem som är det andra likt, och därför varierar behoven mycket. 


Hos SikkertHjem hittar du olika larmsystem för olika hem, med det gemensamt att de tar säkerheten till helt nya höjder. Oavsett om du ska använda ett larmsystem för hus, lägenhet eller något annat, använder vi vårt S6evoTm-larmsystem, som ger dig ett komplett larmsystem oavsett vilket paket du köper. 

S6evoTm-larmsystem

S6evoTm-larmsystemet är internetbaserat, vilket innebär att allt sker i realtid och att larmsystemet uppdateras automatiskt. Du har samtidigt möjlighet att sätta i ett simkort som säkrar larmsystemet vid internetavbrott m.m.


När du väljer ett larmsystem hos oss kan du välja mellan tre olika paket: 


I de olika paketen ingår olika tillbehör alltefter vad du behöver. 


Du har också möjlighet att köpa till olika tillbehör till S6evoTm. Möjligheterna är många, och det är bara att välja hur mycket din bostad ska säkras.

Så fungerar larmsystemet

Med ett larmsystem från SikkertHjem ligger du steget före eftersom larmsystemet stressar en eventuell inbrottstjuv. Dessutom gör den medföljande preventiva larmdekalen sannolikheten att inbrottstjuven väljer just din bostad mindre eftersom tjuven kan se att det finns ett larm i hemmet. 


När du tar emot larmsystemet är det färdigt att användas meddetsamma. Larmsystemet är utvecklat med fokus på funktion och användarvänlighet så att du enkelt kan sätta upp panelen och de trådlösa enheterna när det passar dig, men skulle du behöva hjälp sitter vår support självklart redo att hjälpa dig. 


Larmsystemet är lätt att använda. Du kan själv välja om du vill slå på och av systemet via den trådlösa SmartPad-panelen, de medföljande fjärrkontrollerna och nyckelbrickorna eller via din mobiltelefon. SikkertHjem erbjuder en kostnadsfri app till din iPhone eller Android-telefon. Med denna installerad kan du styra larmsystemet och allt tillbehör oavsett var du befinner dig i världen.