Larmsystemet du kan lita på


Hos SikkertHjem™ har du möjlighet att få ett larmsystem som passar dina behov. Våra olika larmpaket innehåller olika antal tillbehör - detta hjälper till att se till att du bara får det du behöver.

 


S6evo™ 


Vårt S6evo larmsystem ger säkerhet till helt nya höjder. Larmsystemet är internetbaserat, vilket innebär att allt sker i realtid. Larmsystemet uppdateras också automatiskt. Du har också möjlighet att sätta in ett SMS-kort som säkrar larmsystemet vid internetstörning etc.

 

Möjligheten att köpa olika tillbehör är stor. Det är här du kan utöka och anpassa ett S6evo-larmsystem efter dina behov. Möjligheterna är många, det handlar bara om att välja hur mycket ditt hem ska säkra.

 

Du kan få ett komplett S6evo-larmsystem från endast 1499 SEK. Detta är vårt startpaket, som är klart för användning vid mottagandet. Om du behöver mer tillbehör kan du välja vårt lägenhetspaket eller vårt villapaket.

 

Du hittar S6evo™ startpaket genom att klicka HÄR

 

Du hittar S6evo™ lägenhetspaket genom att klicka HÄR

 

Du hittar S6evo™ Villa-paketet genom att klicka HÄR

 

Med S6evo™ är du garanterad de absolut billigaste och bästa larmsystemen på marknaden. Vi vägrar att kompromissa med kvaliteten. Nu behöver du inte nöja dig med det näst bästa - på denna sida hittar du förstklassiga larmsystem till mycket låga priser.S5-Touch™


Vårt S5-Touch™-larmsystem är GSM-baserat. Det vill säga, det körs exklusivt på GSM-nätverket. Detta larmsystem är optimalt att använda på platser där det inte finns internet. T.ex. i lagret eller i förrådet.

 

S5-Touch™ styrs via SMS och vår kostnadsfria app. Här har du möjlighet att lägga till upp till fyra användare som får SMS vid inbrott. Du har alltså möjlighet till snabbare reaktionstid i händelse av inbrott genom att använda dina självvalda användare.