Letar du efter ett larm som säkrar ditt hem men som inte innebär löpande kostnader? Då passar ett larmsystem utan abonnemang perfekt för dig. Larmsystemet förhindrar inbrott, skyddar din bostad och ger dig trygghet i vardagen, oavsett om du är hemma eller inte. 


Här kan du läsa mer om larmsystem utan abonnemang från SikkertHjem. 

Betala bara för det du behöver 

Det finns många olika larmsystem på marknaden, och en av de grundläggande skillnaderna är huruvida larmsystemet ingår i en abonnemangslösning eller inte. Hos SikkertHjem tycker vi att alla har rätt att känna sig säkra i sitt eget hem. Därför erbjuder vi ett larmsystem utan abonnemang. Det betyder att du bara behöver betala en gång, och sedan har du ett komplett larmsystem.

Hur fungerar ett larmsystem utan abonnemang?

Med vårt larmsystem utan abonnemang har du inga månadskostnader för övervakning och väktarutryckning. Du får däremot glädje av vårt S6evoTm-larm som är ett internetbaserat larmsystem. Det betyder att allt sker i realtid och att larmsystemet uppdateras automatiskt. Systemet är lätt att hantera, och du väljer fritt om du vill styra larmsystemet via den trådlösa SmartPad-panelen, de medföljande fjärrkontrollerna och nyckelbrickorna eller via din mobiltelefon. På så sätt kan alla använda larmet oavsett tekniska färdigheter. 

Om du gärna vill veta vad som försiggår i ditt hem fastän du inte är hemma, kan du använda vår kostnadsfria app till din iPhone eller Android-telefon. Med denna installerad kan du styra larmsystemet och eventuella tillbehör oavsett var i världen du befinner dig. Med vårt larmsystem känner tryggheten inga gränser. 


Varför ska jag välja ett larmsystem utan abonnemang? 

När du ska välja larmsystem ska du först och främst utgå från dina behov. Alla människor har olika tankar om vad trygghet är för dem, och det ska gärna avspeglas i det larmsystem du väljer. 


Hos SikkertHjem erbjuder vi larmsystem utan abonnemang därför att vi tycker att alla har rätt att känna sig trygga i sitt eget hem oavsett hur ekonomin ser ut. När du köper ett larmsystem hos oss betalar du bara en gång och slipper löpande månadskostnader. På så sätt kan alla vara med. 


Samtidigt har du möjlighet att lägga till ett obegränsat antal användare i appen som ingår. Det betyder att dina användare får push-meddelanden och sms om olyckan skulle vara framme. På så sätt är du säkrad enlig grannsamverkanskonceptet, vilket gör det möjligt att reagera snabbare än om en vakt skulle tillkallas. 


Läs mer om våra larmsystem här.