Larm till privatpersoner

 

Med larmsystem till privatpersoner från SikkertHjem kan du sova tryggt om natten - både när du är hemma och när du är i farten. Alla våra larm till privatpersoner är GSM-larm och kommunicerar via mobilnätverket. Det innebär att du (och fyra självvalda personer) kommer att få status- och larm-SMS i händelse av t.ex. inbrott eller brand. På det här sättet kan du och/eller personer från ditt nätverk reagera omedelbart - till skillnad från en väktare från en larmcentral, som kanske befinner sig flera kilometer bort från din bostad.

 

Preventiv säkring av din bostad är ett viktigt steg på vägen mot en totalsäkring av ditt hem! Undersökningar visar nämligen att SikkertHjem-larmskylten mer än halverar risken för inbrott. Därför är det viktigt att du, när du fått ditt larmpaket från SikkertHjem, genast klistrar upp larmskyltarna på t.ex. fönster och dörrar, så att de kan ses av alla som närmar sig din bostad.

 

Larm till privatpersoner - inga falsklarm!

 

Hur kan du få ett larmsystem till privatpersoner som håller objudna gäster borta och ser till att du kan sova gott på natten, samtidigt som larm-sirenen inte går igång i onödan på grund av nattliga toalettbesök eller när hunden traskar runt? Hos SikkertHjem hittar du lösningen! Alla våra larm-system till privatpersoner är nämligen utformade på så vis att de inte reagerar på djur under 15 kilo, så du kan lugnt låta hunden eller katten vara hemma även när larmet är aktiverat. Dessutom kan du använda delsäkringsfunktionen - det vill säga att du kan aktivera larmet i delar av huset och därmed gå på toaletten på natten, utan att sirenen väcker hela huset.

 

Prisvärda larmsystem till privatpersoner

  

Hos SikkertHjem hittar du prisvärda larmsystem till privatpersoner - vi har ansträngt oss för att hålla priserna nere, så att alla kan ha råd med ett larmsystem! Kika in i vår webbutik och se det stora urvalet - beställ ditt nya larmsystem till privatpersoner i dag och få det levererat redan i morgon.

Privat larmsystem till villan, lägenheten eller sommarstugan

Med ett privat larmsystem kan du säkra både villan och sommarstugan. Vi har utvecklat ett privat larmsystem till både den stora villan och det lilla fritidshuset. Köp ett privat larmsystem i vår webbutik och få gratis leverans.

 

Larmsystem till privatpersoner