När du investerar i ett larmsystem, investerar du i din egen, din familjs och ditt hems säkerhet. Larmsystem kan fås både med och utan kameraövervakning. En kamera är nämligen inte nödvändigt för att ett larmsystem ska fungera som det ska, men det kan vara ett bra komplement som för många ger extra säkerhet. 


Varför välja ett larmsystem med kamera? 

Ett larmsystem med kamera har flera fördelar. För det första ger det dig möjlighet att följa vad som händer i ditt hem om larmet går, oavsett var i världen du befinner dig. Du kan nämligen se inspelningarna direkt i din smartphone. 


För det andra kan videoinspelningarna fungera som bevismaterial för polis och försäkringsbolag så att du inte är beroende av att du själv eller en granne ska styrka inbrottet. På samma sätt kan inspelningarna bli en avgörande faktor för om polisen hittar inbrottstjuvarna eller inte. 


Kameran förebygger även inbrott eftersom den kan skrämma iväg inbrottstjuven när denne får syn på den. 

 

Så fungerar ett larmsystem med kamera

När du köper ett S6evoTm-larmsystem hos SikkertHjem, har du möjlighet att kombinera larmet med HD Wi-Fi SmartCams. Hos oss kan du själv välja om du vill ha ett larmsystem med kamera eller inte så att du får det larmsystem som passar dina behov bäst. 


Skulle olyckan vara framme kommer du att kunna se en videoinspelning av händelsen direkt från S6evoTm-appen. Du har också möjlighet att sätta i ett microSD-kort så att du kan spara dina foton och videoinspelningar och överföra dem direkt till din pc eller Mac. Det kan vara till hjälp om inspelningarna ska användas i samband med en polisanmälan eller ett försäkringsärende. 

Larmsystem med kamera inomhus och utomhus

Vi har övervakningskameror som kan användas både ute och inne, så att du kan hitta det som passar bäst till ditt hem.  


Med en utomhuskamera får du videoinspelningar om inbrottstjuven befinner sig utanför ditt hus. Där kan du se om tjuven står och försöker öppna en dörr eller ett fönster. Förhoppningsvis kan du då se att inbrottstjuven ger upp därför att denne ser kameran och därför flyr. Och skulle du själv inte vakna av det, låter övervakningskameran dig veta att du har haft objudna gäster. 


Med en inomhuskamera får du inspelningar av inbrottstjuven om olyckan skulle vara framme. Du kan se hur inbrottet har skett, och du kan ge inspelningarna till polisen som förhoppningsvis kan använda dem för att ta fast inbrottstjuven. 


Läs mer om våra larmsystem här.