Larmsäkring

 

Larmsäkring är det bästa och mest effektiva skyddet för ditt hem, och hos SikkertHjem kan du glömma allt om komplicerade larmsystem och dyra larmabonnemang. Här hittar du nämligen Sveriges bästa, billigaste och enklaste larmsäkring. Det pris du ser här på sidan är just det pris du betalar - inga dyra extraräkningar tillkommer. Larmet är klart att användas så snart du fått hem det, och dubbelhäftande tejp medföljer för snabb montering - när som helst och var som helst.

 

När du investerar i larmsäkring från SikkertHjem, får du även den fördelen att du kan använda din mobiltelefon för att styra larmet. Så om du en morgon skulle glömma bort att sätta på larmet, kan du blixtsnabbt aktivera det senaste via ett enkelt SMS.

 

Intelligent larmsäkring

 

När du beställer larmsäkring hos SikkertHjem meddelas du inte bara om en tjuv försöker bryta sig in i ditt hem, utan du och dina fyra självvalda kontaktpersoner får även löpande besked om var i ditt hem tjuven befinner sig. Det ger er den strategiska fördelen att ni kan ta tjuven på bar gärning. Det blir inte tjuven som överraskar er, utan ni som överraskar tjuven. Det kallar vi effektiv larmsäkring.

 

Är du på jakt efter en billig och effektiv larmsäkring?

 

Det finns ingen anledning att låta ditt hem stå oskyddat längre än absolut nödvändigt. Om du beställer larmsäkring från SikkertHjem nu, levererar vi larmpaketet till din dörr redan i morgon. Det är en billig och effektiv totalsäkring av ditt hem. Gå in på vår webbutik och kika på det stora urvalet av larmpaket och tillbehör - här hittar du den larmsäkring som passar just dina behov.

 

 

Larmsäkring