Larmerbjudande


På SikkertHjem™ har vi larmerbjudanden varje dag - vi har fasta låga priser på alla våra larmsystem. Det innebär att du alltid kan säkra ditt hem effektivt för billiga pengar på SikkertHjem™. Våra larm är pålitliga och mycket användarvänliga. Du kan till exempel styra larmet via din mobiltelefon. Det är enkelt och enkelt. Missa inte SikkertHjem™ larmerbjudande - vi säkrar ditt hem helt från endast 1499 sek.

 

Tyvärr ökar antalet inbrott i Sverige stadigt och därför är det mer relevant än någonsin att investera i ett larmsystem. På denna sida hittar du ett stort urval av larmerbjudanden och tillbehör. Du kan alltid börja med ett av våra grundläggande larmpaket och senare expandera efter behov.


Du hittar alla våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Larmerbjudande - förebyggande säkerhet i ditt hem


Förebyggande säkerhet i ditt hem - med ditt larmerbjudande från SikkertHjem™ kommer också larmskyltar som du måste klistra på till exempel dörrar och / eller fönster. Det viktigaste är att de är synliga för tjuven eftersom de har en avskräckande effekt. De allra flesta tjuvar vänder när de ser larmskylten och hittar ett hem som inte är säkrat.

 

Intresserad av ett larmerbjudande?


På SikkertHjem™ får du inte bara ett billigt larmerbjudande, du får också följande fördelar: full returpolicy och gratis leverans vid köp över 699 sek. Vi kallar det service!

 

Luta dig tillbaka i soffan och titta igenom urvalet av våra larmerbjudanden. På vår webbshop kan du handla i lugn och ro - direkt från ditt eget vardagsrum, och naturligtvis levererar vi ditt larmerbjudande direkt till din ytterdörr.