Larmerbjudande

 

Hos SikkertHjem har vi larmerbjudande varje dag - vi har nämligen fasta låga priser på alla våra larmsystem. Det betyder att du alltid kan säkra ditt hem effektivt till en billig peng hos SikkertHjem. Våra larm är driftsäkra och mycket användarvänliga. Du kan exempelvis styra larmet via din mobiltelefon. Det är hur enkelt som helst. Missa inte SikkertHjems larmerbjudande - vi totalsäkrar din bostad från endast 1699 kr.

 

Tyvärr ökar antalet inbrott i Sverige kraftigt, och därför är det mer aktuellt än någonsin förut att investera i ett larmsystem. Här på sidan hittar du ett stort urval av larmerbjudanden och tillbehör. Du kan alltid börja med ett av våra baslarmpaket och eventuellt utöka larmet senare efter behov.

 

Larmerbjudande - preventiv säkring av din bostad

 

Preventiv säkring av din bostad - med ditt larmerbjudande från SikkertHjem följer även larmskyltar som du ska klistra fast på exempelvis dörr och/eller fönster. Det viktigaste är att skyltarna är synliga för tjuven, eftersom de har avskräckande effekt. De absolut flesta tjuvar vänder om när de ser larmskylten och letar reda på en bostad som inte är säkrad.

 

Intresserad av ett larmerbjudande?

 

Hos SikkertHjem får du inte bara ett billigt larmerbjudande, utan även följande fördelar: full returrätt, gratis leverans vid köp över 900 kr. samt dag-till-dag-leverans. Det kallar vi service!

 

Luta dig tillbaka i soffan och se hela urvalet av våra larmerbjudanden. I vår webbutik slipper du långa kör, missnöjda kunder och sura expediter. Här kan du handla i lugn och ro - direkt från ditt eget vardagsrum, och vi levererar givetvis ditt larmerbjudande till din dörr.

 

 

Larmerbjudande