Larmsystem


Larmanläggning - många danskar funderar på att skaffa ett larmanläggning i upp till fem år innan de köper ett. Tyvärr kan detta leda till försök och i värsta fall fullbordat inbrott eller hemrån. Men det kan undvikas om du handlar nu, snarare än att bara tänka på om du ska ha ett larmanläggning. På sikkerthjem.se hittar du ett stort urval av effektiva larmanläggning som skyddar dig och din familj. Ta steget nu och känn skillnaden - det ökar säkerheten i ditt hem.

 

Förebyggande säkerhet i ditt hem


Studier visar att SikkertHjem™ Preventiva fönsterdekaler ensam har en avskräckande effekt och avvisar mer än hälften av alla försök till inbrott.

Om tjuven oväntat trotsar skylten kan du vara säker på att ditt larmanläggning från SikkertHjem™ kommer att bli överraskad av den inbyggda sirenen i själva SmartBoxen (huvuddelen av ett S6evo™-larmsystem).

 

Dessutom hjälper både S6evo™ öppningsbrytare, rörelsesensor och alla andra tillbehör till ett S6evo™ larmanläggning att skydda ditt hem och din familj.

 

Ett S6evo™-larmanläggning är internetbaserat, vilket ger den bästa anslutningen till ett larmanläggning. Här kan du ställa in larmanläggning för att skicka meddelanden direkt till din mobil.

 

Du har därför möjlighet att anpassa ditt S6evo™ larmsystem till dina specifika behov.

 

Dessutom kan du välja att använda SMS-funktionen i SmartBox. Här kan du ställa in larmanläggning så att dina grannar får ett SMS om larmanläggning skulle aktiveras.


Larmanläggning - var säker ute och hemma


Hos SikkertHjem™ vet vi hur viktigt det är att du kan känna dig helt säker - både när du är hemma och på språng. Därför är det viktigt att du investerar i ett larmanläggning som du vet fungerar!

 

Du kan vara helt säker på detta när du handlar för ditt larm på SikkertHjem™. Alla våra larmanläggningar är noggrant testade, så du och din familj garanteras det optimala skyddet.

 

Vårt larmanläggning består av en huvudpanel (SmartBox) samt många tillbehör, alla med sin egen säkerhetsfunktion.

Vi har satt ihop olika paket som du kan välja beroende på storleken på ditt hus.

 

Vårt bästsäljande paket är ett S6evo™ Villa-paket, eftersom du får de största besparingarna på alla tillbehör som ingår i paketet.

Du hittar ett S6evo ™ Villa-paket HÄR

 

Du har också möjlighet att lägga till alla tillbehör du vill ha. Med andra ord kan du anpassa ett S6evo™-larmanläggning till dina specifika behov.

Du hittar alla tillbehör till S6evo™ HÄR

 

Larmanläggning