Larmanläggning

 

Larmanläggning - många svenskar funderar på att skaffa sig en larmanläggning i ända upp till fem år, innan de gör slag i saken. Detta kan tyvärr betyda att de under funderandet drabbas av inbrottsförsök eller i värsta fall ett fullbordat inbrott eller rån i hemmet. Men detta kan undvikas om du gör slag i saken nu, i stället för att bara fundera på ifall du ska skaffa en larmanläggning. På sikkerthjem.se hittar du ett stort urval av effektiva larmanläggningar som säkrar dig och din familj. Ta steget nu och märk skillnaden – det kommer att öka tryggheten och säkerheten i ditt hem.

 

Preventiv säkring av din bostad

 

Undersökningar visar att redan SikkertHjem-larmskylten har en avskräckande effekt och hejdar över hälften av alla inbrottsförsök - om tjuven mot förmodan skulle trotsa skylten, kan du vara säker på att din larmanläggning från SikkertHjem kommer att aktivera sirenen och larma både dig och fyra självvalda personer via mobilnätverket. Fördelen med att använda mobilnätverket är bland annat att det är billigare och mer effektivt! Hör kan du i högre grad effektivisera och organisera hjälpen, eftersom du och fyra andra personer i dit närområde kommer att få ett SMS i händelse av inbrott. Det handlar om effektiv grannsamverkan, eftersom du på detta sätt undviker att slösa bort tid. Din granne kan nämligen bedöma situationen långt snabbare än en väktare från en larmcentral, och därmed snabbt kontakta polisen vid behov.


Larmanläggning - var trygg borta och hemma

 

Hos SikkertHjem vet vi hur viktigt det är att du kan känna dig fullständigt trygg - både när du är hemma och när du är ute på språng. Därför är det helt avgörande att du investerar i en larmanläggning som du vet fungerar! Den saken kan du vara helt säker på när du köper ditt larm hos SikkertHjem. Alla våra larmanläggningar är nämligen grundligt testade, så att du och din familj får ett optimalt skydd.

 

Vår larmanläggning består av en huvudpanel samt en rad larmdetektorer, som alla har var sin säkringsfunktion. Du kan välja fritt vilka typer av larmdetektorer som du vill ha med i ditt larmpaket - i vårt sortiment hittar du bland annat rörelsedetektorer, dörr/fönsterdetektorer, kameradetektorer och mycket annat. Du kan alltså komponera ditt larmsystem helt och hållet efter dina egna behov.

 

Larmanläggning