Upplever du en smygande otrygghet när du ska lämna ditt hem i samband med en semester? Eller kanske upplever du det varje dag när du ska till arbetet? Då ska du överväga att investera i ett larm som kan ge dig extra trygghet i vardagen. 

Hos SikkertHjem hittar du larm utan abonnemang. Det betyder att du inte behöver betala löpande till vaktcentralen, och på så sätt kan du snabbt spara in tusentals kronor på dyra abonnemangslösningar. 

 

På den här sidan kan du läsa mer om vårt larm utan abonnemang. 

Varför ska jag välja ett larm utan abonnemang? 

När du ska välja ett larm, ska du först och främst ta ställning till om det ska vara ett larm med eller utan abonnemang. Det finns många fördelar med att välja ett larm utan abonnemang: 

  • Du betalar ett engångsbelopp för larmet och äger det sedan själv

  • Det kräver inte uppkoppling och ingen fast avgift till en vaktcentral

  • Du slipper höga avgifter vid falsklarm

  • Du är säkrad enligt grannsamverkanskonceptet

  • Du kan spara in tusentals kronor på dyra abonnemangslösningar.

Hur fungerar ett larm utan abonnemang?

Hos SikkertHjem tycker vi att alla har rätt att känna sig trygga i sitt eget hem. Därför erbjuder vi ett komplett larm till ett lågt pris, och dessutom är det otroligt lätt att använda. Larmet är färdigt att användas meddetsamma. Vi har sett till att det går snabbt och lätt att sätta upp panelen och de trådlösa enheterna, men skulle du behöva hjälp sitter vår support självklart redo för att svara på de frågor som kan uppstå. 


Larmet kan antingen styras via knappsatsen på den trådlösa SmartPad-panelen, de medföljande fjärrkontrollerna och nyckelbrickorna eller via din mobiltelefon. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst. 


När alarmet är uppsatt kan du hämta vår kostnadsfria app till iPhone eller Android-telefon, vilken gör att du kan styra larmet oavsett var i världen du befinner dig. 

Känn dig extra säker med grannsamverkan

Med vårt larm är du säkrad enligt grannsamverkanskonceptet. I vår app kan du nämligen lägga till ett obegränsat antal användare som alla får push-meddelanden och sms om olyckan skulle vara framme och du får inbrott i ditt hem. På så sätt gör grannsamverkanskonceptet det möjligt att reagera snabbare än om en vakt först skulle tillkallas och köra ut till ditt hem. 


Läs mer om våra larm här.