Larm till hus

 

Larm till huset - du känner säkert igen det. Du har länge tänkt på att skaffa ett larm till huset, men du har inte fått tummarna loss ännu. Det här är det första steget på vägen - köp vårt larmpaket för hus så kommer ditt hem att vara effektivt skyddat mot inbrott dygnet runt.

 

Skulle du vänta i fem år med att kontrollera bilen, ifall något tydde på att bromsarna var defekta? Skulle du vänta i tre år med att gå till läkaren ifall du misstänkte att du var allvarligt sjuk? Självklart inte! Men varför då vänta med att totalsäkra ditt hem? Gå in på vår webbutik och beställ ett larmpaket till hus - det är en investering som lönar sig!

 

Larm till huset - billigt och enkelt hos SikkertHjem

 

Du tror kanske att det är för dyrt och kanske även för krångligt att skaffa ett larm till huset. Men det är enkelt när du får ditt larm till huset från SikkertHjem! Du kan få ett larm för endast 1699 kr. - ditt larm till huset är klart att användas så fort du tagit emot det, och det medföljer dubbelhäftande tejp så att du snabbt och enkelt kan montera enheterna.

 

Om en tjuv trots allt skulle strunta i SikkertHjem-larmskyltarna i fönstret och bryter sig in i ditt hem, kommer du och fyra självvalda kontaktpersoner genast att få ett larm-SMS. Låt din granne vara en av dina fyra kontaktpersoner. Han eller hon bor bara ett stenkast från dig och kan reagera omedelbart, till skillnad från väktaren som typiskt befinner sig flera kilometer bort och därmed inte hinner komma förrän tjuven har smitit iväg med både kameran och din bärbara dator.

 

Är du också intresserad av ett larm till hus från SikkertHjem?

Gör som allt fler svenskar - investera i ett billigt och driftsäkert larm till huset från SikkertHjem. Till skillnad från en vakthund behöver larmet varken mat eller hundpensionat när du åker på semester. Ett larm till huset vaktar ditt hem 24 timmar om dygnet. Gå till vår webbutik och beställ ett larm till huset i dag, så levererar vi det i morgon.

 

Larm till hus – smart paketlösning

 

Letar du efter ett effektivt larm till huset? Våra larmpaket till hemmet är en säker lösning. Välj mellan lägenhetspaketet och villapaketet och få det mest optimala larmet till din bostad.  Beställ ditt billiga larm till huset här.

 

 

Larm till huset