Det första steget på vägen till ett säkert hem är att få ett larm för huset. Med ett larm från SikkertHjem™ har du möjlighet att skapa trygghet för dig och din familj.

 

På SikkertHjem™ hittar du vårt senaste larm S6evo™.

S6evo™ är vårt internetbaserade larm. där allt sker i realtid och allt synkroniseras över användarnas mobiltelefoner.

 

S6evo™ kan styras via vår kostnadsfria app. Här kan du se statusen när som helst, medan du kommer att få aviseringar om larmet går.

 

Vi har satt ihop våra larmpaket utifrån husets storlek. Det betyder att du kan välja det paket som passar ditt hus.

 

Alla våra larm är baserade på den senaste tekniken inom larmsystem. Det är hög kvalitet till låga priser. Vår filosofi är att alla ska ha råd med ett privat larm, och därför kan du få ett larm från endast 1499 SEK. Det är så billigt att även tjuven skulle köpa det - snarare än att stjäla det.

 

Välj bara vilket larm för huset som bäst passar dina behov.

 

Du hittar våra S6evo larmpaket genom att klicka HÄR

 

Larm till huset med möjlighet att expandera


På SikkertHjem™ kan du sätta ihop ditt eget larmsystem som passar dina behov. Det betyder att du kan integrera t.ex. SmartCam, öppningsbrytare, rörelsesensorer, SmartBulb, röklarm, vandalarm etc. såsom krävs.

 

Du hittar alla tillbehör till S6evo™ genom att klicka HÄR

 

Är du intresserad av ett larm till huset


Gör som fler och fler svenskar - invester i ett billigt och pålitligt larmhus från SikkertHjem™. Ett larmhus tar hand om ditt hem 24 timmar om dygnet. Gå till vår webbshop och beställ ett larm för huspaketet idag.