Larm för hemmet


Om du investerar i ett larm för hemmet från SikkertHjem™ - investerar du inte bara i säkerhet utan också i komfort. Vårt larm för hemmet är enkelt och snabbt att använda. Beroende på om du väljer vår S6evo™ eller vår S5-Touch™ är driftsalternativen många. Oavsett om det görs via app, SMS, nyckelchip eller fjärrkontroll är helt upp till dig.

 

Tveka inte - skydda ditt hem från inbrott och beställ ett larm till hemmet idag.

 

Skapa säkerhet med ett larm för hemmet


Ett larm för hemmet är en säker investering i dig och din familjs säkerhet. På SikkertHjem™ hittar du vårt senaste larm S6evo™.

 

S6evo™ är vårt internetbaserade larm där allt sker i realtid och allt synkroniseras över användarnas mobiltelefoner.

 

S6evo™ kan styras via vår kostnadsfria app. Här kan du se statusen när som helst, medan du kommer att få aviseringar om larmet går.

 

Vi har sett till att du kan välja mellan olika paket - bara efter dina behov. Alla våra paket är färdiga att använda, enkla att installera och hjälper till att skapa säkerhet för dig och din familj.

 

Du hittar alla våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Larm för hemmet - när säkerhet är viktigast


På SikkertHjem™ kompromissar vi inte med pris eller kvalitet. Därför kan du få ett noggrant testat larm hemma för endast 1499 SEK. Detta är redan klart för användning när du får det.

 

Oavsett dina behov har vi lösningen. Få lite sinnesfrid och skydda ditt hem från oönskade gäster. Beställ ett larm till ditt hem idag.