Larm med kamera


På SikkertHjem™ har du möjlighet att kombinera ditt S6evo™ -larm med HD Wi-Fi SmartCams för både inomhus- och utomhusbruk.

 

Våra SmartCams har både live stream, foto och videoinspelningar i superklar HD. En kort videoinspelning av händelser kommer att finnas tillgänglig direkt från S6evo-appen, och du har möjlighet att sätta in ett microSD-kort. Här lagras dina videor och foton för säkerhet vid inbrott.

 

Du hittar S6evo™ Inomhus SmartCam genom att klicka HÄR

 

Du hittar S6evo™ Utomhus SmartCam genom att klicka HÄR

 

Ett larm med kamera från SikkertHjem™ är baserat på den senaste tekniken som ger dig ultimat skydd för ditt hem. Om olyckan inträffar kan du vara säker på att ditt larm med kameran ger dig en knivskarp bildkvalitet.

 

Letar du efter ett larm med kamera till ett billigt pris


När du investerar i ett larm med en kamera från SikkertHjem™ hjälper du till att skapa trygghet för dig och din familj. Vår produkt har testats grundligt, vilket ger dig bästa skydd.

 

Du hittar alla våra larmpaket genom att klicka HÄR

SmartCams och andra tillbehör måste köpas separat bredvid själva larmpaketet.

 

Du väljer vilket larm som är bäst för dina specifika behov. Då har du möjlighet att utöka S6evo™-larmet med både våra SmartCams för både inomhus- och utomhusbruk, SmartBulb, vibrationssensorer, rörelsesensorer och mycket mer.

 

Du hittar alla våra tillbehör till S6evo™ ved genom att klicka HÄR