Så mycket mer än bara ett larm.

 

S6evo™ tar det klassiska larmsystemet till helt nya höjder och inkluderar nu också smarta hemfunktioner som ger dig helt ny kontroll över ditt hem.

 

Takk vare internetannslutningen sker allt i realtid och allt är synkroniseras över alla användares smartphones. Systemet uppdateras automatiskt med de senaste säkerhetsuppdateringarna och funktionerna, så du kan alltid känna dig trygg och se till att du njuter fullt ut av ditt S6evo™-system. Och allt är helt gratis.

 

 

Fördubbla säkerheten. 2-sträckskommunikation.

 

Internet är ett utmärkt sätt att blixtsnabbt kunna ge grannar, vänner och familj detaljerad information om vad som hänt i hemmet.

 

Men vi vet också att man inte alltid har tillgång till internet. Din internetleverantör kan uppleva problem och krascha, din router kan gå sönder, strömavbrott i hemmet kan göra routern värdelös, eller så är du kanske i ett område där din smartphone inte har någon internetanslutning.

 

Därför erbjuder S6evo™ naturligtvis också SMS-backup som automatiskt tar över i händelse av bristande internetanslutning.

 

SMS-funktionen låter dig även ta emot meddelanden från S6evo™ även när du befinner dig i utlandet och har valt att stänga av mobildata på din mobiltelefon.

 

SMS-backup krävs inte för att du ska kunna använda S6evo™-systemet men det rekommenderas starkt. SMS-backup kräver ett SikkertHjem™ SMS-kort som säljs separat.

 

 

QR Connect. Anslut enkelt extra tillbehör.

 

Användarvänlighet är en del av DNA:et i S6evo™-systemet. Det märker man också på sättet som nya tillbehör ansluter till systemet. Nya tillbehör ansluts enkelt och snabbt genom du helt enkelt skannar QR-koden på tillbehören med din mobiltelefon och döper den. Den intuitiva S6evo™-appen guidar dig.

 

QR Connect gör det inte bara enkelt och snabbt att ansluta nya tillbehör. Det eliminerar också helt risken för att externa trådlösa signaler lagras felaktigt i system, vilket du kanske känner till från är andra trådlösa larmsystem.

 

 

Hem. Smart Hem.

 

S6evo™ är mer än bara ett effektivt larmsystem. Det låter dig också ta kontroll över ditt hem.


Anslut en eller flera SmartPlugs till din S6evo™ och använd dina elektriska apparater direkt från din mobiltelefon eller S6evo™-fjärrkontroll.

 

Tänd t.ex. lamporna vid huvuddörren innan du går in eller slår på radion när du är ute så att alla inbrottstjuvar tror att det är någon hemma.

 

 

 

SmartControl. S6evo™ på autopilot.

 

Sätt ditt S6evo™-system på autopilot. Skapa automatiserade regler och låt S6evo™ automatiskt slås på eller av vid bestämda tidpunkter. Slå på och stäng automatiskt av dina elektriska apparater, som t.ex. lampor. Eller gör båda delarna!

 

Husdjur är välkomna. Men inte tjuvar.

 

Vi är många som älskar djur, och det gör också S6evo™. S6evo™-rörelsesensorerna är utformade till att ignorera husdjur upp till ca. 25 kg.

 

Det betyder i praktiken att larmet inte kommer att gå när en katt eller medelstor hund passerar en sensor. Större hundar eller katter som kan hoppa upp på möbler framför sensorn kommer dock att aktivera sensorerna. Därför rekommenderar vi istället att du säkrar upp med öppningskontakter i hem med stora hundar.

 

 

Videoövervakning. Direkt på din mobil.

 

Med S6evo™ kan du utöka ditt larmsystem med HD-videoövervakning. 


Anslut SmartCams till ditt S6evo™-system och häng med var du än är. Du kan komma åt dina SmartCams direkt från S6evo™-appen på din mobiltelefon, och om du sätter in ett microSD ™-minneskort i dina SmartCams kan du även visa inspelningshistorik upp till 14 dagar tillbaka i tiden.

 

SmartCam till S6evo™ finns både inomhus och utomhus - både med mörkerseende, rörelsedetektering och naturligtvis även videokryptering som skyddar din integritet.

 

 

Ingen prenumeration. Inga extra utryckningsavgifter.

 

Med S6evo™ slipper du månadsabonnemang, utryckningsavgifter och alla andra avgifter som du upplever med andra larmföretag. 


När du har köpt och betalat ditt S6evo™-system är det ditt och du behöver inte betala för att systemet ska fungera. Allt support är gratis.

 

Det är endast om du väljer att sätta in ett SikkertHjem™ SMS-kort i SMS backup-systemet som du måste betala utöver priset för systemet. SMS-kortet är dock en av de billigaste korten på marknaden med ett pris på endast 199,- för hela 12 månaders obegränsade SMS. SikkertHjem™ SMS-kortet köps separat.

 

 

Total kontroll. Även när du är på farten.

 

S6evo™ installeras och hanteras enkelt via vår gratis S6evo™-app som finns tillgänglig på både iOS®- och Android™-telefoner.


Installationen av ditt nya S6evo™-system görs snabbt och enkelt och appen guidar dig genom processen steg för steg.

 

När du har appen på din telefon har du alltid tillgång till ditt S6evo™-system var du än befinner dig. Öppna t.ex. för grannen så att de kan vattna blommorna medan du njuter av stranden på andra sidan jordklotet.

 

Om du äger en Apple Watch® får du även automatiskt meddelanden från ditt S6evo™-system direkt på din handled.

 

 

Ditt alldeles egna grannätverk. 

 

Du kan enkelt och utan begränsning lägga till användare och larmmottagare i ditt S6evo™-system.

 

De som vill kunna använda S6evo™-systemet installerar helt enkelt vår gratis S6evo™-app på sin iPhone® eller Android™-telefon. Sedan ger du dem enkel tillgång till systemet via S6evo™-appen. Du kan självklart också välja hur mycket åtkomst de ska få.

 

De som du bara vill ska få meddelande om larmet går behöver inte ens ha installerat appen. Om du har ett SikkertHjem™ SMS-kort kan du också skapa obegränsat antal larmmottagare som bara får SMS om larmet går.

 

 

Uppdateras. Helt automatiskt.

 

Eftersom S6evo™ ständigt är ansluten till Internet kan vi kontinuerligt uppdatera ditt system - även efter att du har köpt det. 


Vi gör regelbundet säkerhetsuppdateringar och lägger gratis till nya funktioner i ditt S6evo™-system. Och det görs helt utan du behöver göra något.

 

S6evo™-appen på din mobiltelefon uppdateras också kontinuerligt och helt automatiskt. På så sätt är du alltid säker på att du har de allra senaste funktionerna.

 

 

Anpassa. Utöka. Du bestämmer själv.

 

S6evo™-systemet säljs i flera olika paket. Larmsystemet är likadant, men varje paket innehåller en mängd olika sensorer och tillbehör.

Oavsett vilket paket du har köpt kan du alltid anpassa och utöka ditt S6evo™-system med en mängd sensorer och tillbehör som var och en ger ditt system nya funktioner.

Nya tillbehör ansluts snabbt och enkelt till S6evo™ med QRConnect genom att du helt enkelt skannar produktens QR-kod med din mobiltelefon. Det tar bara några sekunder och innebär ingen risk för andra trådlösa produkter i närområdet.

 

 

Bygger på detaljer.

 

S6evo™ är en dansk produkt och resultatet av 10 års erfarenhet inom utveckling av marknadsledande larmsystem.

 

SikkertHjem™ har gjort fler än 50 000 privata hem och företag säkra sedan 2008. All feedback från våra användare utgör hela DNA:et i S6evo™.

 

S6evo™ består av små detaljer som gör att den sticker ut från de andra larmprodukterna på marknaden. Användarvänligheten, de många smarta funktionerna, säkerheten och hela plattformen som gör att S6evo™ ständigt utvecklas och nya funktioner läggs kontinuerligt till. Det är bara en del av det som gör S6evo™ speciellt.