När du installerar kameraövervakning från SikkertHjem™ ökar du säkerheten i ditt hem avsevärt.

 

Om en tjuv bryter in i din egendom har du all dokumentation du behöver i samband med polis och försäkring lagrad i ditt kameraövervakningssystem.

 

S6evo™

Vårt S6evo-larmsystem har kameraövervakning för både inomhus- och utomhusbruk. Här är våra HD Wi-Fi SmartCams utformade för att ansluta trådlöst till din internetanslutning och din S6evo™-app. Via appen kan du direkt följa vad som händer både inom och utanför ditt hem.

 

Med vår S6evo™ inomhus HD Wi-Fi SmartCam, integrerade nummer och lyssnande. Det vill säga du kan se och höra en inbrottstjuv genom din kameraövervakning.

 

Du hittar S6evo™ inomhus SmartCam genom att klicka HÄR

 

Med vår S6evo™ utomhus HD Wi-Fi SmartCam har du möjlighet till livestream i superklar HD-upplösning. Om du sätter i ett microSD-minneskort spelar kameran in allt det ser.

 

Du hittar S6evo ™ Outdoor SmartCam genom att klicka HÄR

 

S5-Touch™

För vår S5-Touch ™ har du också möjlighet till kameraövervakning. Här har du möjlighet att köpa en inomhusövervakningskamera som levererar bilder och inspelningar i superklar HD-kvalitet. Här bör du vara medveten om att en HD-kamera för S5-Touch ™ kräver internetanslutning.

 

Du hittar S5-Touch™-kameran genom att klicka HÄR

 

Alla våra larm är extremt användarvänliga och installationsguiden, som du hittar på den här sidan, är tydlig och enkel att följa steg för steg. När du får kameraövervaknings- och larmsystem från SikkertHjem™ är de redo att användas direkt - du behöver bara ta ut dem ur lådan. Det sparar dyra och tidskrävande uppdateringar och teknikerbesök.

 

Stoppa tjuven med kameraövervakning


Kameraövervakning integrerad i ett larmsystem är det bästa sättet att helt säkra ditt hem. Var i spetsen för tjuven så att du och din familj kan vara helt säkra, både när du är ute och hemma. Med kameraövervakning från SikkertHjem ™ har du ögon och öron i ditt hem, även om du sitter många kilometer bort.

 

Inte bara hittar du på SikkertHjem™ kameraövervakning till de lägsta priserna på marknaden.