Kameraövervakning

 

Gör livet surt för tjuvarna! När du installerar kameraövervakning från SikkertHjem, ökar du säkerheten i ditt hem markant! Om en tjuv mot förmodan skulle trotsa SikkertHjem-larmskylten, larmsirenen och grannsamverkansfunktionen, så har du all den dokumentation du behöver till polis och försäkringsbolag lagrad i ditt kameraövervakningssystem. Allt du behöver göra är att använda den medföljande USB-sladden och överföra videon till din dator - det är hur lätt som helst!

 

Alla våra larm är ytterst användarvänliga, och installationsguiden som du hittar här på sidan är överskådlig och kan enkelt följas steg för steg. När du tar får kameraövervakning och larmsystem från SikkertHjem, är de klara att användas genast - allt du behöver göra är att plocka upp dem ur förpackningen! Detta besparar dig dyra och tidskrävande uppdateringar och teknikerbesök!

 

STOPPA tjuven med kameraövervakning

 

Kameraövervakning integrerad i ett larmsystem är det bästa sättet för att totalsäkra ditt hem. Förekom tjuven så att du och din familj kan vara helt trygga, både när ni är borta och när ni är hemma. Med kameraövervakning från SikkertHjem har du ögon och öron i din bostad, även om du själv befinner dig många kilometer bort. I händelse av inbrott kommer du och fyra självvalda personer från ditt nätverk att få ett larm-SMS, och om tjuven mot förmodan skulle hinna bära iväg med något från din bostad, kan du vara säker på att din kameraövervakning har registrerat alltihop. Detta underlättar polisens efterforskningar, och du kan använda det som dokumentation till ditt försäkringsbolag.

 

Kameraövervakning – dag-till-dag-leverans!

 

Inte nog med att du på sikkerthjem.dk hittar kameraövervakning till marknadens lägsta priser - som en extra bonus har vi även dag-till-dag-leverans! Om vi tar emot din beställning på en vardag före kl. 13.00, får du alltså din kameraövervakning redan dagen efter - så beställ nu och få den levererad ända fram till tröskeln redan i morgon.

 

 

 

 

 Kameraövervakning