iOS® Widget på väg - SikkertHjem™ Scandinavia

 

Hej med dig.

 

Vi trodde bara att du förtjänar att veta lite om vad vi jobbar med just nu.

 

Vi har många spännande saker under utveckling och jag kan tyvärr inte berätta om dem alla. Vi är dock så långt med denna nya, coola funktion som vi nu kan dela lite med dig om det.

 

Efter ett tag kommer vi att skämma bort dig med en iPhone® med vår smarta widget.

 


Vad är en widget?

 

Widget är det lilla smarta valet av dina appar som finns på din iPhone®s första startskärm. Dra åt höger och se de som du redan har tillgänglig nu.

 

De flesta av Apples egna appar har en widget, till exempel Väder, foton och kartor, som många tredjepartsprogram, erbjuder även widgets till deras app.

 

iOS® Apps - SikkertHjem™ Scandinavia

 

Du kan enkelt se alla tillgängliga widgets genom att trycka på den runda Redigera-knappen. Lägg till nya widgets genom att trycka på den gröna + knappen bredvid widgeten du vill lägga till, ta bort widgets genom att trycka på den röda - knappen bredvid widgeten du vill ta bort och ordna ordningen genom att hålla de tre raderna bredvid den widgeten Du vill flytta och dra den till önskat utrymme.

 


Vad kan den nya S6evo™ widget?

 

Inget nytt alls. Men...

 

Med widgeten kan du slå på ditt S6evo ™ -system, stänga av det, slå det till hemläge och starta SOS nödsamtal. Allt utan att behöva öppna S6evo ™ appen.

 

Det har aldrig varit snabbare att använda ditt larmsystem. Dra åt höger, tryck på Slå på och ja, så är systemet påslaget. Det blir inte lättare.

 


När kommer den?

 

Snart. Tyvärr kan vi inte säga mer nu.

 

Den nya widgeten kommer automatiskt till din iPhone® genom en uppdatering av din S6evo ™ -app, så var noga med att aktivera automatisk uppdatering av appen.

 

Vi kommer givetvis att berätta när den nya widgeten släpps. 

 


#utvecklingsteamet