Ett inbrottslarm från SikkertHjem ™ skapar trygghet för dig både natt och dag.

 

Många tror att de flesta inbrotten begås på natten, men så är det faktiskt inte. Mer än 50% av alla inbrott begås mellan 8.00 och kl. 16.00, där de flesta är på jobbet.

 

Lämna inte ditt hem oskyddat, varken när du är ute eller hemma.

 

Nu kan du säkra ditt hem dygnet runt - investera i ett professionellt och stabilt inbrottslarm från SikkertHjem™. Vi har sett till att du kan sätta ihop ditt inbrottslarm exakt efter dina behov. Oavsett om du har hus, lägenhet, garage eller vill ha videoövervakning - vi har ett inbrottslarm åt dig.

 

Du hittar våra larmpaket genom att klicka HÄR

 

Inbrottslarm - total säkerhet med möjlighet till anpassning


På SikkertHjem™ fokuserar vi på att göra det så enkelt och enkelt att installera ett inbrottslarm som möjligt.

Vårt inbrottslarm S6evo™ är utformat så att det tar väsentligt kort tid att ställa in larmet. Den medföljande utrustningen är redan kodad för själva larmsystemet, vilket innebär att du helt enkelt måste ha SmartBox (huvuddelen) ansluten till ditt internet, och sedan har du ett fungerande inbrottslarm.

 

Med ett inbrottslarm från S6evo™ har du också möjlighet att anpassa och utöka själva systemet efter dina specifika behov.

 

Du kan lägga till alla tillbehör du vill ha - här finns inga begränsningar. Samtidigt har du möjlighet till både inomhus- och utomhusvideoövervakning, som du kan komma åt direkt i din app.

 

Du hittar alla S6evo™-tillbehör genom att klicka HÄR