Letar du efter ett huslarm som kan säkra ditt hem, både när du är på språng och hemma?

På SikkertHjem™ hittar du huslarm just för detta ändamål. Våra larm ökar säkerheten i ditt hem och skapar trygghet för dig och din familj.

 

Huslarm - det är så enkelt


När du får ditt huslarm från SikkertHjem™ är det snabbt och enkelt att installera larmet. På den här sidan hittar du en installationsguide, som steg för steg visar hur du gör, och inom fem minuter är du väl på väg.

 

En fördel med att köpa ett huslarm på SikkertHjem™ är att du är garanterad Sveriges billigaste larmsystem. Priset på våra huslarm är det enda priset du måste ge för ett komplett larmsystem.

Så du undviker dyrare prenumerationer och dolda avgifter. Vi tror att alla ska ha råd med trygghet och därför är våra hemlarm de billigaste på marknaden.

 

Letar du efter ett huslarm?


På SikkertHjem™ har du möjlighet till olika typer av huslarm.

 

Du hittar S6evo™ startpaket genom att klicka HÄR

 

Du hittar S6evo™ lägenhetspaket genom att klicka HÄR

 

Du hittar S6evo™ Villa-paketet genom att klicka HÄR

 

Vi har vårt S6evo™ huslarm, som är internetbaserat. Allt sker därför i realtid och är anslutet till din internetanslutning. Du har möjlighet att kontrollera huslarmet via vår gratis S6evo™ -app, som är tillgänglig för både Android och Iphone.

 

Du kan när som helst utöka ditt larm med t.ex. rörelsesensorer, videoövervakning, röklarm, sirener inomhus och utomhus och vattenlarm med mera. Med andra ord, på SikkertHjem™ kan du få ett huslarm som passar dina behov exakt.

 

Du hittar alla tillbehör till S6evo™ genom att klicka HÄR

 

Oavsett om du bor i en lägenhet i stadens centrum eller i ett lantligt hus, är våra huslarm en effektiv lösning. Vi erbjuder marknadens lägsta priser på huslarm.