Huslarm

 

Vill du skydda din bostad mot inbrott? Med ett huslarm från SikkertHjem kan du åter hitta tryggheten i ditt hem. Tyvärr kan inte alla skilja på ditt och mitt. För att förhindra att en tjuv ska stjäla något från ditt hus, kan du ligga ett steg före tjuven och investera i ett huslarm. Det är en investering i din och din familjs säkerhet!

 

Många villägare och boende i lägenheter har haft inbrott eller upplevt inbrottsförsök, och tyvärr stiger siffrorna för grov kriminalitet i samband med inbrott. Det vill säga rån i hemmet, då individer eller familjer utsätts för fysiska övergrepp. Därför är det viktigt att du följer förhållningsreglerna och gör det så svårt som möjligt för inbrottstjuvarna. Du kan köpa ditt larm redan nu och därmed minska risken för att en så hemsk upplevelse ska drabba dig och din familj! Skaffa ett huslarm och låt objudna gäster stanna kvar ute i kylan!

 
Huslarm - få en totalsäkring snabbt !

 

Alla våra huslarm är förprogrammerade och kan därmed börja användas så fort du har packat upp dem. Det innebär att du slipper dyra uppdateringar och teknikerbesök! Det enda du behöver göra är att följa installationsguiden som finns här på sidan - det är enkelt och smidigt.

Du slipper även besvärliga sladdar och fula hål i väggen - alla detektorer till våra huslarm är nämligen trådlösa och dubbelhäftande tejp medföljer i paketet, så att du slipper krångla med borrmaskiner och efterföljande städning.

 

På jakt efter ett huslarm?

 

Känn dig helt trygg, både när du är hemma och när du är borta. Med ett huslarm från SikkertHjem behöver du inte bekymra dig om allt värdefullt som du har i hemmet. Du är garanterad ett säkert larm som larmar dig omedelbart ifall objudna gäster försöker tränga in i din bostad. En ytterligare säkerhetsfunktion i våra huslarm är att du kan aktivera larmet även om du befinner dig flera kilometer bort. Allt som krävs är ett enkelt SMS, så slås larmet genast på.

 

Larm till hus – till både stora och små bostäder

 

Ska du säkra både villan och sommarstugan? Våra larm till hus finns i olika varianter. Du kan till exempel välja vår paketlösning med larm till fritidshus. Köp larm till hus i vår webbutik och få gratis leverans.

 

Huslarm utan abonnemang

 

Slipp dyra abonnemang – vi erbjuder ett huslarm utan abonnemang. Du äger och använder själv ditt system och behöver därmed inte betala hyravgifter och teknikerbesök. Välj något av våra larmpaket och få ett mycket hanterbart pris på ett huslarm utan abonnemang.

 

Huslarm