Sveriges billigaste hemlarm


Få kontroll över de oinbjudna gästerna med ett hemlarm från SikkertHjem™. Vi använder den mest pålitliga tekniken och garanterar dig en säker natts sömn. Skydda ditt hem med en billig, enkel och säker lösning med vårt effektiva hemlarm. Se olika paket och enskilda larm i webbshopens stora urval.

 


Skydda ditt hem - enkelt och effektivt


SikkertHjem™ har olika hemlarm, som alla kan anpassas till dina specifika behov. Förutom att de är lätta att installera, är de också lätta att använda.

 

Vårt S6evo™-hemlarm är internetbaserat. Det vill säga allt sker i realtid och uppdateras automatiskt. Hemmalarmet styrs via vår kostnadsfria app - det är också här du kan lägga till extra tillbehör, lägga till andra användare och mycket mer.

Med ett S6evo™-hemlarm garanteras du ett larmsystem som är Sveriges billigaste. Det finns inga dyra prenumerationer eller dolda avgifter. Så snart du har köpt hemlarmet är det ditt. S6evo™ är utformat för att vara ett hemlarm som du kan anpassa exakt efter dina behov.

 

 

Du hittar S6evo ™ Startpaket genom att klicka HÄR

 

 

Du hittar S6evo ™ Lägenhetspaket genom att klicka HÄR

 

 

Du hittar S6evo ™ Villa Package genom att klicka HÄR

 


Det finns olika tillbehör du kan köpa, till exempel röklarm, SmartCams, SmartPlug och mycket mer. Här är möjligheterna många, det är bara upp till dig hur du vill bäst skyddas.


Du hittar alla tillbehör till S6evo ™ genom att klicka HÄR

 

Med S6evo™ är du också försäkrad enligt Grannskapet-principen. Du har möjlighet att lägga till ett obegränsat antal användare och larmmottagare, vilket hjälper till att ge en snabbare svarstid.


 

Vårt S5-Touch™-hemlarm är GSM-baserat.


Om du inte har internet i stugan, i lagret eller i ditt förråd är vårt S5-Touch™ hemlarm det perfekta för dig. Det är här du styr hemlarmet via SMS.

 

Med S5-Touch™ har du möjlighet att välja upp till 4 personer som får SMS i händelse av inbrott. När ditt hemlarm är aktiverat kommer dina kontakter att meddelas av sms ochkan agera snabbt och effektivt. Detta ger dig en snabbare svarstid än att behöva vänta på en vakt.

 

Hemlarm - Bäst i test