GSM-larm

 

Varför GSM-larm ?

Som utgångspunkt finns det tre sätt på vilka ett larmsystem kan kommunicera med en larmcentral och/eller innehavaren av ett alarmsystem - via den fasta telefonlinjen, Internetanslutning eller, vilket är fallet med våra larmsystem, mobiltelefonnätet - GSM-nätverket.
  

Ett GSM-larm använder mobilnätverket för den trådlösa kommunikationen, och du behöver alltså inget fast telefonnummer eller Internetanslutning för att använda våra larmsystem. Det kostar ofta en hel del pengar helt i onödan, eftersom det både är smartare och billigare att utnyttja GSM-nätverket för exakt samma ändamål. Våra larmsystem skickar SMS-meddelanden via GSM-nätverket, så att du och fyra självvalda personer får larm- och statusmeddelanden till era mobiltelefoner.

 

GSM-larm - så ligger du två steg före!

Med ett GSM-larm från SikkertHjem ligger du alltid två steg före tjuven. Även om tjuven skulle trotsa både SikkertHjem-larmskylten i fönstret och klippa av telefonledningen till huset, så är ditt hem FORTFARANDE totalsäkrat. Eftersom GSM-larm kommunicerar via mobilnätverket, påverkas inte larmet av att tjuven kapar telefonledningen. GSM-larmet kommer ändå att fungera och skicka ett SMS till dig och fyra självvalda kontaktpersoner. Därefter kan du och/eller en person i ditt grannsamverkans-nätverk reagera omedelbart och därmed minska risken för att tjuven hinner stjäla något från din bostad.

  

Mycket låga priser på GSM-larm

Vi har mycket bra priser på GSM-larm. När du köper ditt larm hos SikkertHjem, betalar du endast det pris du ser i webbutiken. Du äger själv systemet - inga dyra extraräkningar för hyravgifter och abonnemang. 

Kika in i vår webbutik och se det stora urvalet av GSM-larm. Vi har gjort det enkelt för dig och satt ihop olika larmpaket, så att du snabbt kan skaffa dig en uppfattning om vilken paketlösning som passar just dig. På Sikkerthjem hittar du alltihop samlat på ett och samma ställe, så att du i lugn och ro kan bestämma dig för vilket GSM-larm som ska skydda ditt hem.

 

GSM-tjuvlarm – en enkel och säker lösning

Är du trött på osäkra system? Välj vårt GSM-tjuvlarm för ett säkert hem. Ett GSM-tjuvlarm är en mycket pålitlig och beprövad lösning - och enkel att använda. Köp ditt prisvärda GSM-larm i vår webbutik och få det levererat snabbt.

 

GSM-teknik – en säker och mobil lösning

Vår GSM-teknik säkrar ditt hem på bästa möjliga sätt. GSM-tekniken är ett smart system som varnar dig och dina grannar per SMS via mobilnätverket. Undvik system med fasta nät som är enkla att sabotera – köp ditt larm med GSM i vår webbutik och få ett bra pris på GSM-teknik.

 


GSM-larm