Den bästa kundservicenPå SikkertHjem™ betjänar vi hela Skandinavien och investerar kontinuerligt mycket resurser i att tillhandahålla både effektiv och vänlig service till alla våra kunder.

 

Vi erbjuder flera alternativ för att hjälpa dig.

 


Online supportverktyg


Vi har utvecklat ett online supportverktyg som innehåller allt från installationsguider, oftast ställda frågor till användarhandböcker och manualer.


Du hittar vårt online supportverktyg genom att klicka HÄR


Detta supportverktyg online innehåller både videor, bilder och möjligheten till hjälp för självhjälp. Därför rekommenderar vi att du först hittar svaret via det här hjälpverktyget.

 

Verktyg har skapats för S4, S5-Touch™ och S6evo™.


 

Användarhandböcker och handböcker


Vi har också användarmanualer och manualer för alla våra produkter. Här hittar du t.ex. en fullständig användarhandbok för S6evo ™ och S5-Touch. Samt instruktioner för alla tillbehör.

 

Alla våra användarhandböcker och manualer finns genom att klicka HÄR

 


 

Säkerhet för oss alla - Det finns att betala


SikkertHjem™ är ett danskägt företag som grundades redan 2008 i ett försök att undanröja de ogenomskinliga priserna och de besvärliga prenumerationer som larmindustrin vid den här tiden kännetecknades av (och delvis fortfarande).

 

Vår utgångspunkt i detta uppdrag var att erbjuda ett tillförlitligt larmsystem som du som kund kunde ställa in och installera utan problem och som hela familjen lätt kunde använda i vardagen. - Allt till marknadens lägsta priser.

 

Det här är inte ett enkelt uppdrag, men vi tror att vi har hittat rätt balans för att säkerställa ett omfattande larmsystem som inte bara varnar för inbrott utan också ett brett spektrum av andra situationer, såsom brand, översvämning, gasläckage och nödsamtal. .

 

- Detta naturligtvis på marknadstest absolut lägsta priser.

 

SikkerHjem™ levererar nu flera tusen larmsystem varje år, enbart till den danska marknaden, varför vi trots relativt få år på marknaden nu beskrivs som en ganska stor aktör i branschen.

 

- En status som vi tar väldigt seriöst och som bland annat resulterar i oöverträffad kundservice, både före och efter att du har handlat hos oss.

 


 

Ett bevisat ordentligt företag


SikkertHjem™ är godkänt av E-commerce Foundation, en oberoende dansk organisation som i ditt intresse säkerställer säker och korrekt handel, både lagligt och etiskt.

 

När vi får visa e-märket på vår webbplats beror det på att e-handelsfondens advokater och experter har granskat vårt företag och bedömt att SikkertHjem™ är ett korrekt företag som inte bara uppfyller alla tillämpliga lagkrav och konsumenträttigheter. , men beter sig också etiskt korrekt i förhållande till dig som kund.

 

Läs mer om e-varumärket på e-handelsfondens webbplats.

 


 

Grön profil - Ett ständigt arbete


På SikkertHjem™ är vi medvetna om miljön och försöker skydda detta så mycket som möjligt.

 

Vi har genomfört ett antal initiativ i ett kontinuerligt försök att minska vår resursförbrukning, avfallsproduktion och allmänna påverkan på miljön.

 

Några av de initiativ vi använder nu inkluderar:

 

- Vi använder inte längre tryckta manualer utan har istället gjort allt vägledningsmaterial lätt tillgängligt online
- Vi arbetar i en (nästan) papperslös miljö där vår pappersförbrukning minskas med mer än 98%
- Webbplatsen du besöker nu har CO2-neutraliserats


Naturligtvis är vi bara en kort bit bort och kommer kontinuerligt att genomföra ytterligare åtgärder i kampen mot den globala miljöutmaningen.

 


 

Företagets kontaktinformation


SikkertHjem™ (Cawa Security ApS)
Industrivej 21. Opg. B. Lok. 47-49,
4000 Roskilde.
Danmark

(inte besöksadress)


CVR-nummer: 33771894


Telefon: 040 - 645 62 10
E-post: support@sikkerthjem.dk


Grundades 2008.