Bostadslarm

 

Letar du efter ett bostadslarm som kan säkra din bostad både när du är i farten och när du är hemma? På SikkertHjem hittar du bostadslarm för just detta ändamål, som kommer att öka säkerheten i ditt hem och skapa trygghet för dig och din familj.

 

Alla dessa larm är grundligt testade och utvecklade av en av de bästa tillverkarna på marknaden. Larmen kommunicerar via GSM-nätverket - det vill säga att du och fyra självvalda personer från ditt nätverk får larm- och status-SMS i händelse av t.ex. svagt batteri eller inbrott. Detta är mycket effektivt eftersom du kan välja kontaktpersoner från ditt närområde - till exempel din granne och/eller närboende. De kan reagera mycket snabbare än en väktare från en larmcentral, eftersom de ju befinner sig i närheten.

 

Bostadslarm - så enkelt är det!

 

När du får ditt bostadslarm från SikkertHjem, går det snabbt och enkelt att installera larmet. På den här sidan hittar du en installationsguide som visar dig steg för steg hur du ska göra.

 

Vi har till och med sett till att du slipper fula skruvhål i väggen och besvärliga sladdar. Alla detektorer till våra bostadslarm är nämligen trådlösa och dubbelhäftande tejp medföljer i paketet, så att du utan besvär kan placera detektorerna till ditt bostadslarm precis där du vill ha dem. Det betyder också att du när som helst kan flytta på enheterna, utan att de lämnar fula hål i väggen.

 

På jakt efter ett bostadslarm?

 

Här hos SikkertHjem slipper du dyra extraräkningar och avgifter. Det pris du ser här på sidan, är just det pris du betalar! Vi är övertygade om att alla ska ha råd med säkerhet och trygghet, och därför är våra bostadslarm mycket prisvärda.

 

Du kan när som helst utöka ditt bostadslarm med t.ex. videoövervakning, rörelsedetektorer och/eller dörr/fönsterdetektorer. Med andra ord kan du på SikkertHjem få ett bostadslarm som passar perfekt för just dina behov!

Bostadslarm – gratis leverans

Oavsett om du bor i en lägenhet mitt i stan eller i ett hus på landet, är våra bostadslarm en effektiv lösning. Vi erbjuder marknadens lägsta priser på bostadslarm. Välj mellan olika paket i vår webbutik och få gratis leverans av ditt bostadslarm.

 

Bostadslarm