Billigt larm i första klassens kvalitet


Billigt larm - håll tjuvarna ute i kylan med ett billigt larm från SikkertHjem™. På den här sidan hittar du marknadens bästa och billigaste larm så att du sparar pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Det är viktigt att komma ihåg att i synnerhet med larmprodukter är inte priset allt - funktionalitet, stabilitet och kvalitet överväger bara priset.

Det är därför det också är otroligt billigt när du hittar några av marknadens bästa larmsystem på baksidan av 1499 SEK - det är ett extremt lågt pris för en total säkerhet i ditt hem.

 

Hos SikkertHjem™ anser vi att alla ska ha råd med ett billigt larm i första klassens kvalitet.

Det är därför vi bara säljer Sveriges bästa och billigaste larm. Vi har gjort det enkelt för dig och satt ihop olika larmpaket så att du snabbt kan få en översikt över vilka larmtyper som täcker dina behov.

 

I vår S6evo™-serie hittar du olika paket, där skillnaden är antalet tillbehör. Så oavsett om du har ett ungdomshem eller en stor villa har du möjlighet att skräddarsy ditt billiga larm efter dina behov.

 

Du hittar S6evo™ startpaket genom att klicka HÄR

 

Du hittar S6evo™ lägenhetspaket genom att klicka HÄR

 

Du hittar S6evo™ Villa-paketet genom att klicka HÄR

 

Det är också super enkelt att lägga till ny utrustning i vår S6evo™ - allt görs i vår kostnadsfria app, som är enkel och tydlig. Så du får inte bara Sveriges billigaste larm, du får också möjlighet att styra det i en gratis app.

 

Du hittar tillbehör till S6evo ™ genom att klicka HÄR

 

Letar du efter ett billigt larm?


Är du intresserad av ett billigt larm som har kvalitetstestats och bygger på den senaste tekniken inom larmsystem?

Hos SikkertHjem™ hittar du just det. Vi har ett stort urval av billiga alarm av hög kvalitet som skapar trygghet och säkerhet för dig och din familj.

 

När du köper ditt S6evo™ -larm på SikkertHjem™ har du också möjlighet att utöka ditt larmsystem med olika tillbehör som SmartBulb, SmartPlugs, öppningsbrytare, rörelsesensor, vibrationssensor, vattensensor, röklarm, inomhus- och utomhus sirener och inomhus och utomhus SmartCam.

 

Med andra ord kan du utöka ditt larmsystem efter behov, och inte bara det.