Vi utvecklar S6evo™ | SikkertHjem™ Scandinavia

 

OK G... (Erhmm) kära läsare

 

 

Det må vara sommar och flera av våra kollegor ligger och myser på stranden i varma länder, men det gör inte vi i utvecklingsteamet.

 

Vi har fullt upp med en massa nya och spännande saker till S6evo™.

 

Utan att avslöja för mycket kan vi säga att det är både en helt ny och supernyttig tillbehörsprodukt på G. En som kombinerar säkerhet och smarthome, och som du helt själv kan anpassa funktionen av beroeden på vad du tycker är smartast för dig.

 

Vi är också i full gång med att förbättra några av våra existerande tillbehörsprodukter. Vi lägger till både nya smarta funktioner till dem och ser samtidigt till att de ser riktigt bra ut.

 

Sist, men absolut inte minst, så jobbar vi på ett antal nya och spännande funktioner till självs S6evo™-systemet. Och som alltid kommer du att få dessa helt gratis via automatisk uppdatering av ditt system så fort de är redo att användas

 

Här mot slutet kan jag också avslöja att S6evo™ också kommer att få en ny kompis. Det blir en av killarna från en övre klass...

 

Men, ja, S6evo™ utvecklar inte sig själv. Vi måste gå tillbaka till jobbet och ser naturligtvis till att du informeras när vi har alla nya godsaker åt dig.

 

 

Ha en riktigt skön sommar!

 

#utvecklingsteamet